Șomuz Fălticeni se pregătește pentru amicalul cu Bucovina RădăuțiSport

Șomuz Fălticeni se pregătește pentru amicalul cu Bucovina Rădăuți

ACS Șomuz Fălticeni se pregătește pentru participarea în Liga a 3-a.

La reunirea lotului, duminică, 29 iulie, au fost prezenți 8 dintre jucătorii care au contribuit la obținerea promovării, dar și mai mulți tineri care s-ar putea alătura echipei din Fălticeni, având în vedere ultimele decizii ale Federației Române de Fotbal în privința utilizării pe toată durata jocurilor din campionat a cel puţin 2 jucători sub 20 ani şi unul sub 21 de ani.

Sub comanda secundului Iulian Darabă s-au pregătit „veteranii”: Cătălin Pascal, George Neagoe, Ioan Nechitoaia, Mihai Obreja, Nicolae Șandru, Nicușor Kuruc, Ionel Zamă și Eduard Julei, dar și Andrei Pintilei (care a evoluat la echipa de juniori și a debutat în această vară în naționala de futsal U19).

Trebuie precizat că la nivelul conducerii există discuții pentru continuarea colaborării și cu alți jucători din echipa ultimului sezon. Un jucător important, Vasile Padovei, a fost învoit dar va fi prezent la următoarea întâlnire a echipei.

Au fost și câteva nume noi prezente la antrenament, jucători care au participat la selecția organizată în urmă cu două săptămâni (din zona Fălticeni, Gura Humorului, Suceava, Siret, Republica Moldova).

Clubul se orientează, în noul sezon, spre jucători din județul Suceava, dar vor veni și câteva întăriri, inclusiv jucători cu experiență în Liga a 3-a.

Vineri, 3 august, de la ora 17.00, Șomuz Fălticeni va întâlni, într-un joc amical, echipa Bucovina Rădăuți. Meciul se va disputa pe Stadionul Tineretului. În programul de pregătite este stabilit și un amical cu Foresta Suceava (14 august), dar și un test cu a doua echipă a clubului, recent înființată în localitatea Baia.

Debutul campionatului va avea loc pe data de 25 august 2018, fălticenenii urmând să-și dispute meciurile de pe teren propriu pe Stadionul Tineretului, omologat recent pentru Liga a 3-a.

În perioada următoare, FRF trebuie să anunțe componența celor 5 serii de Liga a 3-a și programul competițional.

Cel mai probabil, Șomuz Fălticeni va face parte dintr-o serie de 16 echipe, în care s-ar putea regăsi: Ştiinţa Miroslava, Foresta Suceava (ambele retrogradate din Liga a 2-a), Oțelul Galați, CSM Roman, Bucovina Rădăuţi, AFC Hărman, Sporting Lieşti, Olimpic Cetate Râşnov, CSM Focşani, Sănătatea Dărăbani, CSM Paşcani sau Metalul Buzău, alte două nou-promovate AS SR Braşov, CSM Ceahlăul Piatra Neamţ, și echipele invitate FC Botoşani II şi Politehnica Iaşi II.

GALERIE  FOTO – facebook.com/SportulFalticenean/

Facebook Comments

ȘTIRI