Șomuz Fălticeni se deplasează în județul Vaslui pentru returul barajului de promovare în Liga 3Sport

Șomuz Fălticeni se deplasează în județul Vaslui pentru returul barajului de promovare în Liga 3

       Accesări: 482

Au rămas mai puțin de 24 de ore până la ultimul joc ofical al echipei ACS Șomuz Fălticeni în sezonul 2018-2019.

Sâmbătă, 30 iunie, de la ora 17.30, este programat returul barajului pentru promovarea în Liga a 3-a.

Fălticenenii, campionii județului Suceava, se deplasează la Vaslui, pe terenul echipei CS Flacăra Muntenii de Sus. Alături de echipă va face deplasarea și un grup de suporteri.

În urmă cu o săptămână, pe Stadionul „Tineretului” din Fălticeni,  în fața a peste 2000 de suporteri, Șomuz s-a impus cu 5-0 și a luat o opțiune serioasă pentru promovarea în al treilea eșalon valoric al fotbalului românesc.

Deși pentru multă lume jocul de sâmbătă pare a fi unul fără miză, antrenorul Radu Anania ne-a asigurat că meciul va fi tratat cu cea mai mare seriozitate de toată lumea, de la jucători până la conducătorii clubului.

Întregul lotul este apt pentru acest joc, inclusiv fundașul Ovidiu Bosancu, care din motive personale nu a putut fi prezent la meciul tur.

Fălticenenii se așteaptă la o tresărire de orgoliu din partea vasluienilor, care vor dori să se revanșeze în fața propriilor suporteri. În plus, calitatea suprafeței de joc ar putea pune serioase probleme în urma ploilor abundente din această săptămână.

Partida va fi condusă de o brigadă de arbitri din Galați, formată din Dorin Burloiu, Florian Vișan și Răzvan Bedreagă. Observatori din partea Federației Române de Fotbal au fost desemnați Petronela Anițoaei (din Iași) și Dumitru Coșoreanu (din Galați).

De menționat că, după înfrângerea usturătoare de săptămâna trecută, Flacăra Muntenii de Sus a fost eliminată și din Cupa României, faza județeană (marți, 26 iunie). Flacăra a pierdut cu 3-0 în fața echipei FC Vulturești, campioana Ligii a 5-a – Seria Vest Vaslui, în semifinale.

Promovarea în Liga a 3-a este cel mai important succes pentru ACS Șomuz Fălticeni, un club tânăr, înființat pe data de 15 iulie 2010.

Șomuz are șansa să readucă fotbalul fălticenean în Liga a 3-a după o pauză de 10 ani.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI