Șomuz Fălticeni s-a întors cu un punct de la LieștiSport

Șomuz Fălticeni s-a întors cu un punct de la Liești

       Accesări: 373

Șomuz Fălticeni este din nou pe plus în clasamentul adevărului, după remiza obținută pe terenul echipei Sporting Liești.

Așa cum afirmam înaintea disputării partidei, fălticenenii au avut parte de un adversar incomod, care pierde greu puncte pe propriul teren.

Gălățenii au început bine jocul și de această dată, mult mai prezenți în jumătatea Șomuzului. Gazdele au marcat la cea mai mare ocazie avută.

Calitatea jocului echipei din Fălticeni a fost influențată și de deciziile brigăzii de arbitri nemțene, care a acordat cu generozitate cartonașe galbene echipei vizitatoare, atât celor din teren cât și celor de pe banca de rezerve.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Șomuz a avut ocazia de a marca golul egalizator în minutul 35, când arbitrii au oprit pentru poziție de offside fazaîn care mijlocajul camerunez Franck Tcassem a scăpat singur spre poarta Lieștiului.

După pauză, de la cabine a revenit o echipă a Fălticeniului, total schimbată ca atitudine.

Treptat, jucătorii pregătiți de Daniel Stoica și Florin Ailenei au controlat jocul și au devenit periculoși pentru poarta gazdelor.

Brigada de arbitri s-a evidențiat din nou prin decizii controversate, avertizând oamenii din staff-urile celor două echipe cu cartonașe, culminând cu eliminarea antrenorului Daniel Stoica, pentru că ar fi întârziat repunerea unei mingi de la margine de către echipa gazdă.

Golul egalizator a venit în minutul 78, reușita aparținându-i lui Eduard Julei, după ce portarul a respins în față mingea șutată spre poarta sa de Andrei Mateiciuc.

Pe final, ambele echipe au acuzat neacordarea unor lovituri de pedeapsă, mai întâi gazdele, pentru henț, apoi oaspeții, la o fază în care Mateiciuc a fost împins cu umărul când se pregătea să trimită mingea spre poarta Lieștiului.

Fluierul final a consfințit o remiză echitabilă pentru ambele echipe.

Pentru Șomuz este al doilea rezultat pozitiv obținut în meciurile din deplasare.

Sâmbăta viitoare fălticenenii sunt obligați să câștige primele puncte și pe teren propriu, în confruntarea cu KSE Târgu Secuiesc, o echipă care a terminat la egalitate toate cele 4 jocuri din startul campionatului.

Momentan, echipa din Fălticeni este pe locul 13, într-un pluton de 7 echipe care au acumulat 4 puncte, fiind despărțite doar de golaveraj.

 Șomuz Fălticeni: Pascal C. – Chisăliță F., Marinescu R., Toukam Fr., Iorga G., – Tchassem Fr., Zamă I., Afalna Cr., Julei E. – Mateiciuc A. (Baciu A.), Song A. (Njindja W.).

Rezerve neutilizate: Pascal A., Plăcintă C., Ionescu P., Robciuc F., Ailenei F.

Antrenori: Daniel Stoica și Florin Ailenei.

Sporting Liești: Vădeanu C. – Dumitru B., Gîta D., Năstase T., Dima D,m Munchiu D., Adamache Ș., Nica A., Stan A., Mihu A., Danaila G. Rezerve: Vicol D., Constantinescu C., Iancu I., Bîrlădeanu G., Nastase R., Munteanu A., Moscu V. Antrenori: Balmuș Doru și Brăneț Cristian.

Arbitri: A. Apetrei Cosmin (Roznov), A1. Cercel Cosmin (Piatra Neamț), A2. Andrei Ionuț Răzvan (Piatra Neamț).

Observatori: Ionașcu Laurențiu (Buzău), Eiub Elvin (Tulcea).

ȘTIRI