Șomuz Fălticeni s-a impus în primul amical al veriiSport

Șomuz Fălticeni s-a impus în primul amical al verii

       Accesări: 593

La finalul primei săptămâni de pregătire, în perspectiva participării în noul sezon al Ligii a 3-a, ACS Șomuz Fălticeni a susținut un meci de pregătire în compania unei grupe de juniori a Liceului cu Program Sportiv Suceava (vineri, 19 iulie).

Echipa pregătită de antrenorul Daniel Stoica a câștigat cu 3-2, după un joc pe care l-a dominat de la început până la sfârșit.

Golurile fălticenenilor au fost marcate de Eduard Julei, Michael Cherariu (în prima repriză) și Silviu Monoranu, jucător aflat în probe (în repriza secundă).

Șomuz a intrat pe teren într-o formulă de joc în care s-au regăsit și jucători aflați în probe:

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Pascal Cătălin – Chiseliță Florin, Rusu Alexandru,  Ailenei Florin, Ionescu Paul – Cherariu Michael, Priboi Vasile, Marinescu Radu, Julei Eduard, Mateiciuc Andrei, Monoranu Silviu. Au mai intrat pe parcurs: Pascal Andrei, Alex Baciu, Zamă Ionel, Ailincăi.   

Programul de pregătire continuă pe Stadionul „Tineretului”, cu antrenamente zilnice, iar la sfârșitul fiecărei săptămâni echipa va susține jocuri de pregătire.

Vineri, 26 iulie, Șomuz va întâlni echipa Amicii Bruxelles (ora 17 – la Fălticeni), iar sâmbătă, 27 iulie, va disputa un amical la Piatra Neamț, cu Ceahlăul.

Miercuri, 31 iulie, de la ora 17.30, Șomuz Fălticeni se va deplasa la Liteni, pentru primul meci oficial al noului sezon, în primul tur al Cupei României.

Până la startul noului campionat, anunțat pentru data de 24 august, în luna august Șomuz are stabilite alte trei meciuri amicale: cu Bucovina Rădăuți (3 și 10 august) și Ozana Târgu Neamț (17 august).

ȘTIRI