Șomuz Fălticeni s-a calificat în semifinalele Cupei României – faza județeanăSport

Șomuz Fălticeni s-a calificat în semifinalele Cupei României – faza județeană

Patru echipe din Liga a 4-a s-au calificat în semifinalele Cupei României, faza județeană, după meciurile programate miercuri, 4 aprilie.

Cele patru semifinaliste sunt Șomuz Fălticeni, Progresul Frătăuții Vechi, Viitorul Liteni și FC Pojorâta.

Liderul campionatului, Șomuz Fălticeni, a obținut calificarea în fața echipei Juniorul Suceava, după executarea loviturilor de departajare.

După remiza de duminică, în campionat (2-2), cele două echipe s-au reîntâlnit în Cupa României, la Zvoriștea. Calitatea suprafeței de joc a creat probleme ambelor echipe. Rezultatul a fost și de această dată egal, după 90 de minute, scor 1-1.

Potrivit regulamentului, pentru stabilirea echipei calificate mai departe s-a trecut direct la executarea loviturilor de departajare. Fălticenenii s-au impus cu 3-1.

Rezultate:

Balada Ciprian Porumbescu – Progresul Frătăuții Vechi 0-4

Silva Udești – Viitorul Liteni 1-2

FC Pojorâta – Zimbrul Siret 3-0

Juniorul Suceava – Șomuz Fălticeni 1-1 (0-0) 1-3 d.p.

În timpul regulamentar, pentru Șomuz a marcat Mihai Simion, iar la departajare au marcat George Neagoe, Radu Luțac și Ionuț Zamă.

Fără 5 dintre jucătorii de bază, antrenorul Radu Anania a făcut deplasarea la Zvoriștea cu mai mulți jucători de la echipa de juniori: Florescu, Scutaru, Anton, Lupescu, Mihai Ilie și Mihai Alex.

Șomuz: Pascal C. – Neagoe G., Bosancu Ov., șandru N., Țigănașu G., Obreja M., Simion M., Șorodoc G. (Scutaru S.), Zamă I., Luțac R., Padovei V.

După jocul din Cupa României, Șomuz Fălticeni va juca vineri, 6 aprilie, de la ora 16.00, pe Stadionul „Tineretului”, cu Viitorul Liteni.

Meciul contează pentru etapa a 15-a a Ligii a 4-a.

Facebook Comments

ȘTIRI