Șomuz Fălticeni primește vizita Lieștiului în Liga 3Sport

Șomuz Fălticeni primește vizita Lieștiului în Liga 3

       Accesări: 220

Liga a 3-a de fotbal programează, la sfârșitul acestei săptămâni, partidele etapei cu numărul 21.

Runda a început cu un joc spectaculos, prin evoluția scorului, între echipa a doua a prim divizionarei FC Botoșani și Oțelul Galați. Botoșănenii au deschis scorul în chiar primul minut și au fost de trei ori în avantaj. Scorul final a fost 3-3, cu gălățenii egalând în două rânduri la final (în minutele 88 și 93).

De remiza celor din Botoșani poate profita echipa noastră. Șomuz Fălticeni are nevoie de o victorie în confruntarea cu Sporting Liești. Meciul va avea loc în această după-amiază, de la ora 17.00, pe Stadionul „Tineretului”.

Sporting Liești va fi însă un adversar foarte dificil. Oaspeții de astăzi au adunat 14 puncte din deplasare, cu unul mai mult decât punctele câștigate pe propriul teren. În 9 jocuri pe terenurile adversarelor, Lieștiul a obținut 4 victorii și 2 remize, având și un golaveraj pozitiv: 15-9.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Partida de astăzi va fi condusă de o brigadă din județul Neamț: Florea Bogdan (Neamț) – la centru, ajutat la cele două tușe de Andrei Ionuț Răzvan (Neamț) și Lungu Alexandra (Roman). Observatori din partea FRF au fost desemnați: Popa Ionel (Pașcani) și Moraru Florentin Vasile (Vaslui).

Obținerea celor 3 puncte este vitală pentru Șomuz, în lupta directă pentru salvarea de la retrogradare.

Fălticenenii au chiar și șansa de a urca pe locul 10, pentru că alte două dintre echipele aflate în suferință au meciuri dificile: KSE Târgu Secuiesc joacă cu Foresta, la Suceava, iar CSM Pașcani are meci greu pe terenul liderului, Gloria Buzău. Buzoienii pot profita la rândul lor de pasul greșit al gălățenilor, mărindu-și astfel avansul la 10 puncte față de Oțelul.

Programul etapei 21:

Vineri, 5 aprilie (ora 17.00)

FC II Botoșani – Oțelul Galați 3-3

Sâmbătă, 6 aprilie (ora 17.00)

Foresta Suceava – KSE Târgu Secuiesc

CSM Focșani – Metalul Buzău

Șomuz Fălticeni – Sporting Liești

Bucovina Rădăuți – Știința Miroslava

Gloria Buzău – CSM Pașcani

Ceahlăul Piatra Neamț – Sănătatea Darabani

ȘTIRI