Șomuz Fălticeni primește vizita liderului Oțelul Galați în Liga 3Actualitate

Șomuz Fălticeni primește vizita liderului Oțelul Galați în Liga 3

       Accesări: 463

Pe Stadionul “Tineretului” poposește liderul campionatului, Oțelul Galați.

Cel mai important adversar întâlnit de Șomuz Fălticeni până acum, chiar dacă proiectul Oțelul, renăscut de suporteri, este în căutarea gloriei de altă dată a fostei campioane de la malul Dunării.

Jocul este programat sâmbătă, 6 octombrie 2018, de la ora 15.00.

Prefațăm acest meci cu declarații ale oficialilor celor două echipe.

Radu Anania, antrenor în staff-ul fălticenean, se așteaptă la un meci dificil, în condițiile în care Șomuz va alinia o echipă de start inedită, din care vor lipsi, din cauza accidentărilor, suspendărilor, sau a unor situații obiective, cinci jucători: Șandru Nicolae, Julei Eduard, Zamă Ionel, Melinte Bogdan și Cucuruzac Octavian.

În aceste condiții, vor avea șansa să intre în lot și jucători care au evoluat mai puțin sau deloc în acest campionat.

Va fi un meci inedit, din care cu toții ne dorim să ieșim cu fruntea sus.

Alin Pînzaru, antrenorul Oțelului, a declarat, pe site-ul clubului, că așteaptă un nou succes al elevilor săi, chiar dacă Șomuz este puternică pe teren propriu.

“Ne așteaptă o nouă deplasare lungă, în fața unui adversar care evoluează bine pe propriul teren. Am înțeles că vom evolua pe o suprafață bună, mă bucură acest lucru. Ar fi bine să țină și vremea cu noi, am intrat în luna octombrie,  sper să nu fie o perioadă cu ploi care să afecteze starea terenurilor. În orice caz, trebuie să fim pregătiți pentru orice condiții, să câștigăm meci de meci, avem puterea de face asta.”

O partidă a extremelor

Chiar dacă se află pe locul 10 în clasamentul partidelor de pe tren propriu, Șomuz Fălticeni a înscris un singur gol, din penalty, în cele șase etape care s-au desfășurat până acum.

În schimb, Oțelul Galați deține un record unic la început de sezon, la nivelul Ligii 1, Ligii a 2-a și Ligii a 3-a. După 6 etape de campionat și două partide în Cupa României, echipa din Galați nu a primit gol. Următorul hop… Șomuz Fălticeni!

Programul etapei a 7-a: 

Vineri, 5 octombrie, ora 15:00

FC Botoșani II – Știința Miroslava

CSM Roman – KSE Târgu Secuiesc

Sâmbătă, 6 octombrie, ora 15.00

Ceahlăul P. Neamț – CSM Râmnicu Sărat

Gloria Buzău – Sănătatea Darabani

Bucovina Rădăuți – CSM Pașcani

Șomuz Fălticeni – Oțelul Galați

CSM Focșani – Sporting Liești

Foresta Suceava – Metalul Buzău

 

 

ȘTIRI