Șomuz Fălticeni primește vizita echipei Ceahlăul Piatra NeamțSport

Șomuz Fălticeni primește vizita echipei Ceahlăul Piatra Neamț

       Accesări: 405

Au început partidele celei de-a 11-a etape în Liga a 3-a, Seria I.

Runda a debutat vineri, la Dorohoi, unde FC II Botoașni a pierdut la scor de neprezentare în fața Gloriei Buzău.

Tot vineri a venit și confirmarea retragerii Romanului din campionat, partida romașcanilor cu Știința Miroslava nefiind programată.

Sâmbătă avem alte 6 confruntări interesante pentru configurația clasamentului: Bucovina Rădăuți – CSM Râmnicu Sărat; Șomuz Fălticeni – CSM Ceahlăul Piatra Neamț; CSM Focșani – Sănătatea Darabani; Foresta Suceava – CSM Pașcani; KSE Târgu Secuiesc – Oțelul Galați; Metalul Buzău – Sporting Liești.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Aflată în cea mai bună dispoziție de joc de la începutul campionatului, Șomuz Fălticeni primește, de la ora 14.00, vizita echipei Ceahlăul Piatra Neamț.

După ce marcase un singur gol în primele 6 etape, Șomuz a ajuns la 8 goluri marcate. Echipa pregătită de antrenorii Dan Dăscălescu și Iulian Darabă a înscris în fiecare dintre ultimele 4 jocuri, atât acasă cât și în deplasare.

Ambele echipe vin după rezultate pozitive în ultimele două etape.

Șomuz a legat 2 victorii, ieșind momentan din zona locurilor retrogradabile, iar Ceahlăul a remizat la Rădăuți și a obținut o victorie nesperată acasă, în fața Botoșaniului.

Ceahlăul se anunță un adversar dificil, care a adunat 7 puncte în cele 4 deplasări pe care le-a avut până acum. Singura înfrângere le-a fost administrată pietrenilor de către Știința Miroslava, pe 15 septembrie.

Înaintea meciului de astăzi, antrenorul Gabriel Rădulescu, era convins că Ceahlăul poate câștiga la Fălticeni, chiar dacă, Șomuz  este o echipă destul de matură, solidă, care joacă bine defensiv.

Partida de astăzi va fi condusă de o brigadă de arbitri din Iași: A – Lungu Valentin (Iași); A1 – Diaconu Andrei (Iași); A2 – Ciuban Cosmin (Iaşi). Observatori: Voicu Emil (Bacău), Tănasă Mihail Gabriel (Botoşani).

 

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI