Șomuz Fălticeni pregătește confruntarea cu KSE Târgu Secuiesc pentru 3 puncte foarte importanteSport

Șomuz Fălticeni pregătește confruntarea cu KSE Târgu Secuiesc pentru 3 puncte foarte importante

       Accesări: 306

După o săptămână de pauză, din cauza retragerii din Liga 3 a echipei CSM Roman, echipa din Fălticeni și-a reluat pregătirea pentru meciul de la sfârșitul acestei săptămâni.

Sâmbătă, 23 martie 2019, de la ora 15.00, Șomuz Fălticeni va primi vizita echipei KSE Târgu Secuiesc, în cadrul Etapeia a 19-a.

Principalul obiectiv al fălticenenilor este victoria. Echipa covăsneană este un adversar redutabil pe propriul teren, însă în deplasare a obținut doar 4 puncte, în 8 partide disputate.

La ultima vizită în județul Suceava, în urmă cu două săptămâni, covăsnenii au fost surclasați cu 6-0 de Bucovina Rădăuți. În ultima etapă, KSE a fost învinsă și de satelitul celor de la FC Botoșani, chiar la Târgu Secuiesc.

Luând în calcul rezultatele obținute și de celelalte echipe angrenate în lupta pentru salvarea de la retrogradare, Șomuz nu își permite pași greștiți cu adversarii considerați mai accesibili.

Fălticenenii au de luat și o revanșă în această confruntare, în tur, KSE s-a impus acasă cu 4-0.  

Premergător meciului de sâmbătă, Șomuz Fălticeni a disputat un joc de pregătire, pe Stadionul “Tineretului”, în compania unei echipe a Liceului cu Program Sportiv Suceava (miercuri, 20 martie).

Antrenorul Geo Stanca a utilizat în jocul de pregătire, încheiat fără goluri marcate, o formulă din care au lipsit trei dintre titularii obișnuiți: Cătălin Pascal, Robert Baltariu și George Tomescu. Au intrat pe teren: Andrei Pascal, Alexandru Murărașu, Florin Ailenei, Nicușor Kuruc, George Neagoe, Vadim Podgorodețchi, Cosmin Buziuc, Eduard Julei, Lucian Luchian, Ionel Zamă, Gabriel Damian, Florin Negură, Cătălin Mreană și Cristi Timiș.

 “Ținând cont de poziția în clasament, fiecare meci este important pentru noi, cu atât mai mult partidele jucate pe teren propriu. Vom aborda acest meci pentru a câștiga cele 3 puncte. Am încredere în jucătorii noștri și cred că vom face înca un joc bun sâmbătă. Așteptăm suporteri cât mai mulți la stadion care să ne încurajeze și care să ne ușureze drumul spre victorie”, ne-a declarat antrenorul Geo Stanca.

Foto : Șomuz Fălticeni – LPS Suceava

ȘTIRI