Şomuz Fălticeni pierde contactul cu podiumul. Preuteştiul învinge şi menţine suspansul în lupta pentru primul locSport

Şomuz Fălticeni pierde contactul cu podiumul. Preuteştiul învinge şi menţine suspansul în lupta pentru primul loc

       Accesări: 94

Şomuz Fălticeni a bifat astăzi un nou rezultat negativ, înfrângere pe propriul teren în faţa celor de la Progresul Frătăuţii Vechi, echipa de pe locul doi.

Din păcate pentru echipa gazdă, Progresul a contat mai mult în joc în debutul şi sfârşitul partidei, beneficiiind şi de câteva decizii discutabile ale brigăzii de arbitri. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 14, după o eroare de portar. În debutul reprizei secunde gazdele au întors rezultatul prin reuşitele lui Vişinar şi Cozmin Alexandru. La un minut după ce gazdele au trecut în avantaj  (min. 58), oaspeţii au rămas în 10 jucători de câmp după eliminarea lui Gincă (cumul de cartonaşe galbene).

La scorul de 2-1 pentru gazde, centralul Bogdan Cont a acordat lovitură de pedeapsă pentru henţ al unui jucător din zidul gazdelor la o lovitură liberă, decizie contestată de banca celor de la Şomuz. O decizie contestată a fost şi cea în care Cosmin Alexandru a fost semnalizat în ofside la o minge la care acesta putea fi decisiv în faţa porţii adverse. Progresul a reuşit desprinderea în minutul 83, după un şir de erori în apărarea celor de la Şomuz.

Şomuz Fălticeni – Progresul Fr. Vechi 2-3 (0-1)

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Au marcat: Vişinar (54), Alexandru C. (57) / Cernovschi (14), Romaş Emil (73 pen), Acatrinei (83)

Arbitri: Bogdan Cont, Petru Naghi, Vlad Hazi (Suceava); Observator Adrian Rădăşanu (Suceava)

Şomuz: Georgescu – Ailincăi (87 Handîc), Furtună, Ştefăroi, Vişinar, Săvoaia, Nechitoaia, Antonesei, Gliz, A. Ailenei, Lipan (C. Alexandru). Antr. Radu Anania.

Progresul: Coroamă – Romaş Emil, Morăraş, Ionasanu, Romaş Eugen, Lelcu, Acatrinei, Gigica, Cernovschi, Gincă, Romaş R. Antr. Valentin Tautianu. Rezerve: Ferariu, Irini, Rotar.

[ot-gallery url=”http://www.cronicadefalticeni.ro/poze/somuz-falticeni-progresul-fr-vechi-2-3/”]

Şomuzul Preuteşti – Avântul Volovăţ 3-1 (2-0)

Avântul Volovăţ se anunţa un adversar dificil pentru dar pretenţiile oaspeţilor au fost anulate de evoluţia bună a celor de la Şomuzul Preuteşti.  Gazdele au avut la pauză avantaj de două goluri în urma reuşitelor semnate de Cătălin Vasiliu şi Beclea. Intrat după pauză, Păcurari a readus Volovăţul în joc, însă gazdele au reuşit să înscrie şi al treilea gol prin acelaşi Cătălin Vasiliu. De menţionat că Şomuzul a avut şi două mingi trimise în bară. Cele trei puncte obţinute duminică menţin Şomuzul în lupta pentru primul loc.

Şomuzul: Dencef – Constantin, Alexandru V. (R. Vasiliu), Aileni N., Botoşanu (Clim), Ungureanu, Bălău, Aioanei (Crăciun), Irimia, C. Vasiliu, Beclea.

Rezultatele etapei a 24-a: 

Viitorul Liteni – Recolta Fântânele 3-1

Victoria Vatra Moldoviţei – Bucovina 2 Rădăuţi 2-2

Silva Udeşti – Flacăra Vic. de Jos 3-0

Ştiinţa Vic. de Sus – Zimbrul Siret 2-2

Bucovina 2 Pojorâta – Viitorul Vereşti 3-0

Şomuzul Preuteşti – Avântul Volovăţ 3-1

Bradul Putna – Moldova Drăguşeni 3-2

Şomuz Fălticeni – Progresul Fr. Vechi 2-3

CS Gura Humorului a stat

Clasament: 1 Bucovina 2 Pojorâta 54p./ 2. Progresul Fr. Vechi – 54p./ 3. Şomuzul Preuteşti – 52p./ 4. Silva Udeşti – 52p./ 5. Bradul Putna – 50p./ 6, Şomuz Fălticeni – 46p. / 7. Viitorul Liteni – 40p./…/ 14. Moldova Drăguşeni – 22p./…

 

 

ȘTIRI