Șomuz Fălticeni mizează pe un rezultat favorabil la Metalul BuzăuSport

Șomuz Fălticeni mizează pe un rezultat favorabil la Metalul Buzău

       Accesări: 188

Vineri și sâmbătă, 29-30 martie, sunt programate partidele etapei a 20-a, în cele 5 serii ale Ligii a 3-a.

În Seria 1, cele mai interesante jocuri se anunță la Galați și Miroslava.

Oțelul Galați, echipă aflată într-o perioadă mai puțin fastă, în care a pierdut contactul cu liderul, ceea ce a dus și la schimbări pe banca tehnică, primește vizita Bucovinei Rădăuți. Sucevenii au revenit pe podium și speră să obțină toate punctele puse în joc. 

Poziția a treia este vizată și de Știința Miroslava, ieșenii însă întâlnesc pe propriul teren liderul incontestabil, Gloria Buzău. 

Este de urmărit și evoluția echipelor implicate în lupta pentru salvarea de la retrogradare. 

Șomuz Fălticeni se deplasează la Buzău, pentru întâlnirea cu Metalul. Meciul se va disputa sâmbătă, 30 martie, de la ora 15.00, pe suprafață sintetică, un dezavantaj pentru echipa pregătită de Geo Stanca și Iulian Darabă. Echipa va face deplasarea în ziua jocului.

Cu o singură excepție, Cosmin Buziuc (accidentat), întreg lotul Șomuzului este apt de joc. După cele 4 puncte obținute în startul returului, fălticenenii speră să obțină un rezultat bun și în acest meci, chiar dacă nu au amintiri prea plăcute de la precedenta deplasare la Buzău. 

CSM Pașcani, echipa cu cel mai bun start de retur, deschide etapa, vineri, de la ora 15.00, urmând să primească vizita Ceahlăului Piatra Neamț. Nemțenii au rezultate bune pe teren propriu, dar în retur încă nu au reușit să aducă puncte din deplasare.

Ultimele două clasate se întâlnesc în meci direct, la Râmnicu Sărat, iar FC II Botoșani urmărește un rezultat pozitiv în deplasarea de la Liești.

Nu în ultimul rând, CSM Focșani merge la Târgu Secuiesc și poate complica mai mult situația celor de la KSE.

Foresta Suceava va sta în această etapă. 

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI