Șomuz Fălticeni l-a transferat pe mijlocașul Cosmin BuziucSport

Șomuz Fălticeni l-a transferat pe mijlocașul Cosmin Buziuc

Conducerea echipei de fotbal Șomuz Fălticeni a anunțat astăzi transferul mijlocașului Cosmin Buziuc.

În vârstă de 20 de ani (fratele mult mai cunoscutului fotbalist Alexandru Buziuc, la nivelul Ligii 1), fotbalistul sucevean a evoluat în turul campionatului la CSM Bucovina Rădăuți.

Fălticenenii l-au tranferat definitiv pe Buziuc, acesta fiind cel de-al nouălea jucător care se alătură lotului pregătit de Geo Stanca în pauza competițională.

După cum v-am informat, ACS Șomuz Fălticeni și-a asigurat serviciile următorilor jucători: Florin Ailenei, Lucian Luchian, Timiș Cristi Marian, Cotiugă Claudiu Constantin, Mreană Cătălin Cristian, Murărașu Alexandru, iar în această săptămână i-a transferat pe Tomescu George (de la Cajvana, golgeterul Ligii a IV-a) și pe constănțeanul  Damian Gabriel (de la FC Botoșani 2).

După ce amicalul cu Bucovina Rădăuți, programat la mijlocul săptămânii, a fost anulat, echipa din Fălticeni va încheia perioada de pregătire cu un joc amical în compania echipei Șomuzului Preutești (Liga 4). Meciul se va disputa sâmbătă, 23 februarie, de la ora 13.00, pe stadionul din Preutești.

Sâmbătă, 2 martie, Șomuz Fălticeni se va deplasa la Focșani pentru prima etapă a returului Ligii a 3-a.

Facebook Comments

ȘTIRI