Șomuz Fălticeni încheie pe locul 9 primul sezon în Divizia ASport

Șomuz Fălticeni încheie pe locul 9 primul sezon în Divizia A

       Accesări: 172

Final de sezon în Divizia A masculină de tenis de masă.

Aflată la prima participare în acest eșalon valoric, echipa de tenis de masă ACS Șomuz Fălticeni a încheiat returul pe locul 5 în Seria I (după ce în tur a fost pe locul 4).

În clasamentul general, stabilit după disputarea jocurilor din play-off și play out, în luna mai, fălticenenii au ocupat un onorant loc 9, din 16 echipe participante în competiție.

Echipa ACS Șomuz Fălticeni a abordat primul sezon în Divizia A în componența: Moșneagu Marius, Emanuel Cocinschi, Mihai Roșca, Cosmin Hasna, Cozma Cătalin (coordonatorul lotului).

Până în toamnă, când se reiau întrecerile în competițiile divizionare, secția de tenis Șomuz Fălticeni se pregătește pentru concursurile din circuitul AMATUR.

Fălticeniul va găzdui și în această vară, pe data de 21 iulie, Turneul Internațional AMATUR,  ediția a X-a. Și-au anunțat participarea jucători din Republica Moldova și Ucraina. Evenimentul va fi organizat în cadrul programului Zilele Municipiului Fălticeni, ne-a informat Cătălin Cozma, coordonatorul secției de tenis de masă.

ȘTIRI