Șomuz Fălticeni începe campionatul pe terenul nou-promovatei CSM BacăuSport

Șomuz Fălticeni începe campionatul pe terenul nou-promovatei CSM Bacău

       Accesări: 256

Noul sezon al Ligii a 3-a debutează la sfârșitul acestei săptămâni. Vineri și sâmbătă sunt programate jocurile primei etape.

Șomuz Fălticeni deschide runda, în deplasare, pe Stadionul “Constantin Anghelache” (Letea) din Bacău, în compania nou-promovatei CSM Bacău.

Meciul va avea loc vineri, 23 august, de la ora 18.00 și va fi condus de o brigadă de arbitri din București:  Neculcea Bogdan, la centru, Călin Daniel și Spînu Nicolas, la cele două tușe.

De la aceeași oră sunt programate alte două partide: FC Botoșani 2 – Aerostar Bacău și Ozana Târgu Neamț – CSM Focșani.

Sâmbătă, de la ora 18.00, se vor disputa celelalte jocuri ale rundei inaugurale: Ceahlăul Piatra Neamț – Știința Miroslava, CSM Pașcani – Oțelul Galați, Universitatea Dunărea de Jos Galați – KSE Târgu Secuiesc, Foresta Suceava – Sporting Liești și Hușana Huși – Bucovina Rădăuți.

Cel puțin patru echipe sunt văzute favorite în lupta pentru promovare, din perspectiva transferurilor din această vară și al finanțării. Vorbim despre Aerostar Bacău, Foresta Suceava, Ceahlăul Piatra Neamț, CSM Focșani.

Cu siguranță vor fi și alte echipe care vor avea un cuvânt de spus, asta dacă ne gândim doar la Oțelul Galați și Bucovina Rădăuți.

Aflată la al doilea sezon în cel de-al treilea eșalon divizionar, echipa din Fălticeni își propune o clasare net superioară celei din campionatul anterior. Șomuz vrea să fie un adversar incomod pentru toate colegele de serie, indiferent de nume și obiectiv.

Echipa este susținută finaciar de către  Primăria Fălticeni și beneficiază de sprijinul unor sponsori inimoși.

Cu un lot mult schimbat și întinerit, în care și-au făcut loc și cinci jucători străini, și după o pregătire foarte bună efectuată sub comanda antrenorului Daniel Stoica, Șomuz merge la Bacău având avantajul echipei mai experimentate. Nu va fi însă suficient pentru că, se știe, toate echipele își doresc un start bun de campionat, în special nou-promovatele.

Peste o săptămână, Șomuz Fălticeni va reveni la Bacău pentru întâlnirea cu Aerostar, în etapa a 2-a.  

ȘTIRI