Șomuz Fălticeni este cu un pas în finala Cupei României – Faza județeanăSport

Șomuz Fălticeni este cu un pas în finala Cupei României – Faza județeană

       Accesări: 330

Asociația Județeană de Fotbal Suceava a organizat miercuri, 25 aprilie, meciurile tur din semifinalele Cupei României – Faza județeană.

Singura echipă din Liga a 5-a calificată în acestă fază a competiției, Balada Ciprian Porumbescu, a primit vizita liderului Ligii a 4-a.

Pentru Șomuz Fălticeni, singura provocare a fost starea proastă a suprafeței de joc, care ar fi putut duce la accidentări. A fost în schimb un antrenament reușit în perspectiva următoarelor partide din campionat. Duminică, 29 aprilie, Șomuz primește vizita echipei Foresta II Omnia Suceava.

Fălticenenii sunt cu un pas mare în finala de pe Areni, după cele patru goluri reușite în meciul de ieri.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Surpriză în a doua semifinală. La Pojorâta, echipa locală a învins cu 4-1 pe Viitorul Liteni, cea mai în formă echipă în fotbalul sucevean în sezonul de primăvară. Returul se anunță foarte interesant. Litenul are nevoie de 3 goluri pentru a ajunge în finală.

Returul este programat pe data de 23 mai 2018.

Balada Ciprian Porumbescu – Șomuz Fălticeni 0-4 (0-1)

Au marcat: Răzvan Bîgu (35), Nicolae Șandru (50, 90), Radu Luțac (75)

Șomuz: Pascal C. – Șandru N., Kuruc N., Țigănașu G., Bandi E., Obreja M., Bîgu R., Bosancu Ov., Zamă I., Padovei V., Lelcu Th. Au mai jucat: Șorodoc E., Simion M., Luțac R. Antrenor: Radu Anania, Iulian Darabă (secund).

ȘTIRI