Șomuz Fălticeni debutează cu victorie în noul sezon al Ligii a 4-aLocal

Șomuz Fălticeni debutează cu victorie în noul sezon al Ligii a 4-a

       Accesări: 474

Campioana a debutat cu victorie în noul campionat. Echipa pregătită de Iulian Darabă și Radu Anania s-a impus cu 3-1 în deplasarea de la Vatra Moldoviței, cu reușitele noilor achiziții Geo Stanca (venit de la Șomuzul Preutești) și Robert Martin (fost jucător al Bucovinei Pojorâta, în Liga a 2-a). Gazdele au deschis scorul în minutul 55, iar fălticenenii au avut un gol anulat.

“Calitatea terenului și lipsa relațiilor de joc și-au pus cuvântul. Este însă important că am reușit să obținem victoria. Cu siguranță lucrurile se vor schimba în perioada următoare”, ne-a declarat antrenorul Iulian Darabă.

Șomuz a avut șase jucători noi în lotul deplasat la Vatra Moldoviței, un lot cu o medie de vârstă de 23,4 ani.

După ce “lotul Rădăuți” s-a întors acasă,  echipa din Fălticeni a legitimat în ultima săptămână 7 jucători. Pe lângă Stanca și Martin, au mai fost transferați:  Andrei Netea, Ionel Zamă și Robert Cotoș (de la LPS Suceava), Sabie Ghiorghiță (Bradul Putna) și nigerianul Alexander Onwuka. Înainte de Supercupa AJF, Șomuz i-a adus pe portarul Ionuț Puianu ( Bucovina Pojorâta), Florin Ailenei (Viitorul Liteni) și Sergiu Beclea (Șomuzul Preutești). În staff-ul echipei a fost cooptat Eduard Lichtenstein, care se ocupă de problemele organizatorice.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Rezultatele primei etape:

Victoria Vatra Moldoviței – Șomuz Fălticeni 1-3 (0-0)

Au marcat pentru Fălticeni: Stanca Geo (75 pen.), Martin Robert (79, 90)

 Arbitri: Conț Bogdan, Boariu Stelian, Bujoreanu Ilie (Suceava) / Observator: Murariu Teodor (Gura Humorului)

Fălticeni: Puianu Ionuț – Neagoe George, Furtună Eusebiu, Breniuc Răzvan, Ștefăroi Vlăduț, Stanca Geo, Ailenei Florin, Cotoș Robert, Beclea Sergiu, Sabie Gheorghiță, Martin Robert.

Rezerve: Florescu Alexandru, Lateș Lucian, Zamă Ionel, Netea Andrei.

Antr. Iulian Darabă, Antr. secund Radu Anania, Delegat: Eduard Lichtenstein

 

3 septembrie 2016

Bucovina Rădăuți – Șomuzul Preutești 2-0

Arbitri: Ignat Ionuț, Hazi Vlad, Geosu, Ionuț / Observator: Antoniu Dumitru (Suceava)

Preutești: Dencef – Constantin, Simion, Ciurlă C., Botoșanu, Ciurlă A., Ciubotaru (Zaharia), Vasiliu C., Plăcintă (Parasca), Papaghiuc (Alexandru E.), Sgîian (Chihaia).

Antr. Cătălin Vasiliu

“Chiar dacă echipa din Rădăuți a fost valoric peste noi, și se anunță de pe acum a fi una dintre candidatele la câștigarea campionatului, jocul de sâmbătă a fost unul echilibrat. Puteam să înscriem și noi, pentru că Chihaia a avut două ocazii mari. Considerăm că primul gol a fost marcat din offside, iar golul doi a fost un autogol al lui Siomion. Pentru noi urmează trei partide pe care dorim să le câștigăm, cu Vatra Moldoviței, Cajvana și mai ales cu Fălticeniul”, ne-a declarat antrenorul Cătălinlin Vasiliu.

Șomuzul nu i-a putut folosi în prima etapă pe Vlad Țugui (nou venit de la Silva Udești), Radu Vasiliu și Ionuț Gheorghe (accidentat). În lotul pentru acest meci au fost 5 jucători cu vârsta sub 21 de ani.

4 septembrie 2016
Moldova Drăgușeni – Bradul Putna 3-2 (0-2)

Recolta Fântânele – Viitorul Liteni 1-2 (1-1)

Avântul Volovăț – Progresul Frătăuții Vechi 1-2 (1-0)

CS Gura Humorului – Foresta II Siret 3-1 (2-1)

Stejarul Cajvana a stat

Clasament: 1-2. Șomuz Fălticeni – 3p./ CS Gura Humorului – 3p./ 3. Bucovina Rădăuți – 3p./ 4. Moldova Drăgușeni – 3p./ 5-6. Viitorul Liteni – 3p./ Progresul Frătăuții Vechi – 3p./ 7. Stejarul Cajvana – 0p./ 8-9. Recolta Fântânele – 0p./ Avântul Volovăț – 0p./ 10. Bradul Putna – 0p./ 11. Șomuzul Preutești – 0p./ 12-13. Foresta II Siret – 0p/ Victoria Vatra Moldoviței – 0p.

ȘTIRI