Șomuz Fălticeni continuă pregătirea pentru noul sezonSport

Șomuz Fălticeni continuă pregătirea pentru noul sezon

       Accesări: 316

Echipa locală de fotbal a susținut două jocuri de pregătire la sfârșitul săptămânii.

După remiza înregistrată cu Amicii Bruxelles (1-1 pe Stadionul “Tineretului”), ACS Șomuz Fălticeni s-a deplasat la Piatra Neamț pentru un nou test în compania colegei de serie, Ceahlăul.

Meciul, disputat sâmbătă, 28 iulie, s-a încheiat cu victoria echipei gazdă, scor 2-1.

Ceahlăul Piatra Neamț – Șomuz Fălticeni 2-1 (1-1)

Marcatori: Alexei Șoimu (16), Anthony Gabor (85) / Andrei Mateiciuc (36)

Șomuz Fălticeni: Pascal Cătălin – Chisăliță Florin, Marinescu Radu, Franck Toukam, Ailincăi Alexandru – Alexandre Song, Afolna Christ – Wilfred Achille, Mateiciuc Andrei, Julei Eduard – Franck Tchassem.

Pe durata jocului au mai intrat: Pascal Andrei, Zamă Ionel, Baciu Alex, Priboi Vasile, Ionescu Paul, Cucuruzac Octavian, Murărașu Alexandru, Plăcintă Ciprian, Cherariu Michael, Monoranu Silviu.

Antrenorul Daniel Stoica a avut la dispoziție 22 de jucători și a utilizat în premieră o formulă de joc în care au fost titulari cei cinci jucători din Camerun, testați în perioada de pregătire.   

Golul Șomuzului a fost marcat de atacantul Andrei Mateiciuc, jucător adus în lot în această vară. Mateiciuc a marcat în toate cele trei jocuri de pregătire.

Miercuri, 31 iulie, de la ora 17.30, Șomuz Fălticeni va susține primul meci oficial al noului sezon, la Liteni, în Cupa României.

ȘTIRI