Șomuz Fălticeni caută victoria pentru locul 11 în confruntarea cu CSM Râmnicu SăratSport

Șomuz Fălticeni caută victoria pentru locul 11 în confruntarea cu CSM Râmnicu Sărat

       Accesări: 393

Vineri, 30 noiembrie 2018, de la ora 14.00,  este programată ultima etapă din turul campionatului Ligii a 3-a.

În Seria I, Șomuz Fălticeni încheie sezonul pe teren propriu, în compania echipei CSM Râmnicu Sărat.

Duelul dintre cele două echipe se anunță a fi un derby pentru stabilirea echipei care va ocupa poziția a 11-a în clasamentul primei jumătăți a competiției.

Ambele echipe vin după victorii în etapa precedentă, sunt la egalitate de puncte și vecine de clasament (locurile 11-12).

Șomuz Fălticeni a câștigat cu un scor categoric confruntarea cu echipa a doua a prim*-divizionarei FC Botoșani.

CSM Râmnicu Sărat a produs surpriza campionatului, învingând, pe teren propriu, pe Oțelul Galați, una dintre principalele candidate la promovare, oferind astfel o mână de ajutor și Gloriei Buzău. În urma acelui rezultat, buzoienii și-a asigurat matematic prima poziție la finalul turului.

În cele 7 jocuri disputate în deplasare, echipa din Râmnicu Sărat a reușit să marcheze doar 4 goluri (primind 14) și a strâns doar 2 puncte din 2 remize.

Este adevărat, în același timp, că Șomuz are un bilanț negativ pe propriul teren, 4 puncte după ce a fost anulată victoria din confruntarea cu CSM Roman.

Jocul de vineri se dispută în condiții speciale, date fiind nisnorile care au cazut în această săptămână, dar și frigul pătrunzător.

Conducerea ACS Șomuz Fălticeni s-a străduit întreaga săptămână să degajeze zăpada depusă pe suprafața de joc.

Chiar dacă vremea este potrivinică, iubitorii fotbalului din Fălticenisunt așteptați pe stadion, în speranța unei victorii a favoriților, care să ofere echipei un strop de liniște până la primăvară.

Meciul va fi condus de o brigadă de arbitri din Botoșani: Jijie Bogdan, Tanasă Ionel și Popovici Valentin. Observatori: Stărică Virgil (Iași) și Pop Ion Gabriel Flaviu (Bacău).

În etapa de vineri mai sunt programate următoarele jocuri: CSM Focșani – FC II Botoșani, Foresta Suceava – Bucovina Rădăuți, KSE Tîrgu Secuiesc – Ceahlăul Piatra Neamț, Metalul Buzău – Sănătatea Darabani, Sporting Liești – CSM Pașcani, Oțelul Galați – Știința Miroslava, Gloria Buzău va sta.

 

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI