Șomuz Fălticeni are nevoie de victorie pentru a promova în Liga a 3-a. Meciul decisiv se joacă la Fălticeni de la ora 17.30Sport

Șomuz Fălticeni are nevoie de victorie pentru a promova în Liga a 3-a. Meciul decisiv se joacă la Fălticeni de la ora 17.30

       Accesări: 565

ŞOMUZ FĂLTICENI (SV) – FC BISTRIŢA (BN) (0-0 în tur)
Stadion: Tineretului (Fălticeni – Suceava),
Sâmbătă, 25 iunie, ora 17.30
Arbitru: Sergiu Mavriche (Bacău);
Asistenţi: Damian Antal şi Alexandra Theodora Apostu (ambii din Bacău);
Observatori: Virgil Stărică (Iaşi) şi Daniel Cioloboc (Târgu Mureş – Mureş).

Șomuz Fălticeni și FC Bistrița se întâlnesc în această după-amiază în meciul retur din cadrul barajului pentru promovarea în Liga a III-a. Jocul este programat de la ora 17.30 pe Stadionul “Tineretului” din cartierul Maior Ioan. Intrarea spectatorilor este liberă.

În urmă cu o săptămână, pe Stadionul “Jean Pădureanu”, cele două echipe au remizat, scor 0-0. Ambele echipe au avut atunci șansa de a se impune, cu un ușor avantaj de partea bistrițenilor, care au în lot jucători experimentați, cu prezențe în Liga 1 și Liga a 2-a.

Șomuz a tratat la modul cel mai serios acest meci decisiv, cu antrenamente zilnice și cantonament în ziua premergătoare meciului.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Oficialiii de la Șomuz consideră că după remiza din tur șansele de promovare au crescut undeva la 60 la sută. Totul depinde de moralul și dăruirea jucătorilor fălticeneni care pot reuși prima performanță importantă din istoria clubului. Fălticeniul mizează și pe sprijinul suporterilor care sunt așteptați în număr cât mai mare la stadion.

Ultima promovare a unei echipe din zona Fălticeni s-a înregistrat în urmă cu 10 ani, când Juventus Forăști (ulterior Juventus Fălticeni) a câștiat barajul, tot împotriva unei echipe din județul Bistrița – Năsăud (Progresul Năsăud).

În ultimii 20 de ani doar 4 echipe din Bistrița-Năsăud au obținut promovarea în urma barajului. Ultima promovare a fost a echipei Gloria II Bistrița, 6-2 cu Bradul Putna.

În ceea ce privește campioanele județului Suceava, acestea au obținut promovarea în 11 din ultimele 13 meciuri de baraj.

Ultimele informații din tabăra bistrițeană arată că FC Bistrița face deplasarea la Fălticeni în ziua meciului.

”Meritam să câștigăm. Ei n-au avut ocazii așa de multe și de mari ca noi. Cred că avem un lot mai valoros, mergem să câștigăm la Fălticeni. Suntem peste ei și vom bate”, a declarat antrenorul Titi Voica pentru Sportul Bistrițean.

somuz_falticeni_campioana_2016-1

ȘTIRI