Șomuz Fălticeni are în pregătire 5 jucători din Camerun. Fălticenenii au remizat cu Amicii din BruxellesSport

Șomuz Fălticeni are în pregătire 5 jucători din Camerun. Fălticenenii au remizat cu Amicii din Bruxelles

       Accesări: 2433

În cadrul pregătirii pentru noul sezon de Liga a 3-a, ACS Șomuz Fălticeni a disputat, în această după-amiază, un joc de pregătire în compania echipei Amicii Bruxelles.

Adversara de astăzi evoluează în competițiile fotbalistice ale Belgiei și are în componență români, unii dintre ei foști jucători în județul Suceava (este și cazul fălticenenului Narcis Alexandru).

Alături de clubul fălticenean, la buna desfășurare a evenimentului a contribuit și Vasilică Alexandru, fostul mare jucător al Forestei Fălticeni.

Fălticenenii au deschis scorul în minutul 8, cu golul marcat de atacantul Andrei Mateiciuc.

Golul egalizator a venit în ultimele minute ale primei reprize, la o fază în care toți jucătorii Șomuzului s-au oprit pentru că mingea depășise linia de fund a terenului. Jucătorul aflat lângă minge a șutat spre centrul careului fălticenenilor, de unde Dumitru Emil a trimis în poartă, iar arbitrul de centru a validat golul spre surprinderea întregii asistențe.

În prima rezpriză, Șomuz a evoluat în formula: Pascal C. – Ionescu A., Chiseliță Fl., Murărașu A., Marinescu R., Priboi V., Cherariu M., Zamă I., Julei E., Mateciuc A., Plăcintă.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă alcătuită din: Andrei Corduneanu (la centru), ajutat de George Plantos și Andra Vasiliu.

Ambele echipe au fost în situația de a obține victoria. Andrei Mateiciuc a ratat o ocazie imensă după ce a scăpat singur spre poarta oaspeților (în prima repriză), iar Andrei Pascal a reușit să apere o lovitură de pedeapsă, în minutele de final.

Cinci jucători din Camerun în probe la Fălticeni!

În repriza a doua, antrenorii Daniel Stoica și Florin Ailenei i-au mai trimis în teren pe Ailincăi A., Cucuruzac O., Baciu, Monoranu S., dar și 5 jucători de la Academia de fotbal AS Matelots Douala din Camerun: Alexandre Song (19 ani), fundaș central; Franck Tchassen (20 ani), atacant; Afolna Christ (21 de ani), mijlocaș central; Wilfred Achille (22 ani), fundaș / mijlocaș dreapta; Franck Toukam (19 ani), fundaș central.

Prezența jucătorilor din Camerun este intermediată de o firmă de impresariat sportiv.

FC Amicii Bruxelles a utilizat următorii jucători: Bursuc V. – Acatrinei R., Solcan N., Gigică D., Cotloană A., Dumitru E., Rus C., Alexandru N., Ungureanu S., Grecu G., Mitrofan D.. Rezerve: Cîrlan C., Cîrlan D., Cososki A., Ungureanu V., Gongă Ș., Ciutac A, Ailoaei G. Antrenor Costea Doru.

Sâmbătă, 27 iulie, de la ora 11.00, Șomuz Fălticeni are programat un nou joc de pregătire, cu Ceahlăul Piatra Neamț. Meciul se va juca la Piatra Neamț.

Miercurea viitoare (31 iulie), Șomuz va susține primul meci oficial al noului sezon, la Liteni, în primul tur al Cupei României – faza națională (ora 17.30).

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI