Șomuz Fălticeni a ratat promovarea fără să piardă în barajul cu FC BistrițaSport

Șomuz Fălticeni a ratat promovarea fără să piardă în barajul cu FC Bistrița

       Accesări: 1328

Rezultat frustrant pentru microbiștii din Fălticeni. În jur de 500 de suporteri au sperat că echipa lor favorită poate să readucă fotbalul fălticenean într-un eșalon superior. Mulți dintre ei încă își căutau un loc în tribuna foarte aglomerată la acest eveniment, când oaspeții au deschis scorul.

Șomuz Fălticeni, campioana județului Suceava, a ratat promovarea în Liga a III-a după a doua remiză în confruntarea directă cu FC Bistrița.

A fost 1-1 în returul de pe Stadionul „Tineretului”, cu o echipă oaspete superioară în multe momente ale jocului. Practic meciul a început cu avantaj de un gol pentru bistrițeni, care au deschis scorul în minutul 4 prin Otniel Sighiartău, la o eroare a apărării.

Au urmat 40 de minute cu posesie a oaspeților cu cel puțin alte 3 situații de gol și cu o șansă de egalare pentru Șomuz, în minutul 43, când portarul a reușit să respingă o minge trimisă pe colțul lung.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Repriza secundă a început cu Șomuz mai prezentă în terenul bistrițenilor dar fazele de poartă au întârziat să apară. Fălticenenii au dominat ultimele 15 minute dar golul egalizator reușit de Cutaș (min 90+4) a venit prea târziu pentru a mai schimba soarta promovării.

Ultimul fluier al centralului băcăuan Sergiu Mavriche a adus descătușarea celor de la FC Bistrița care au savurat promovarea datorită golului marcat în deplasare, dar și aplauze pentru jucătorii echipei din Fălticeni.

Pentru Șomuz va urma o analiză a jocului din baraj și discuții legate de ceea ce se va întâmpla în perioada următoare. Cert este, după declarațiile venite din partea băncii tehnice, dar și a conducerii Primăriei Fălticeni (principalul susținător financiar), că readucerea fotbalului fălticenean în eșaloanele superioare rămâne o prioritate.

Șomuz: C. Pascal – R. Breniuc, E. Furtună – cpt. (75. L/. Plăcintă), I. Nechitoaia, V. Ștefăroi, F. Antonesei, G. Neagoe, T. Zaremba (60. S. Martin), C. Gliz (65. P. Mercaș), I. Ionesi, S. Vișinar (52. L. Cutaș). Rezerve neutilizate: I. Pavel, C. Lipan, V. Seliuc.

Antr: Radu Anania, Iulian Darabă, C. Apupăzoaei.

Director sportiv: Ciprian Costan.

Bistrița: L. Trif – D. Dradici (80. A. Deac), V. Lup (70. A. Sucutărdean), R. Hașnaș, S. Costin, A. Chibulcutean – cpt., T. Rus, R. Țigorean (54. S. Akari), O. Sighiartău, D. Conon, C. Pop (76. S. Mîndrean). Rezerve neutilizate: S. Mureșan, I. Ceușan, C. Bucur.

Antr: Eugen Voica.

Arbitru: Sergiu Mavriche (Bacău);
Asistenţi: Damian Antal şi Alexandra Theodora Apostu (ambii din Bacău);
Observatori: Virgil Stărică (Iaşi) şi Daniel Cioloboc (Târgu Mureş – Mureş).

 

ȘTIRI