Șomuz Fălticeni a învins liderul și se pregătește pentru un nou meci dificil la LiteniSport

Șomuz Fălticeni a învins liderul și se pregătește pentru un nou meci dificil la Liteni

       Accesări: 358

Sâmbătă și duminică, 15-16 octombrie 2016, au fost programate partidele etapei a 7-a în Liga a 4-a. Condițiile meteorologice din această perioadă și-au pus amprenta asupra desfășurării partidelor.

Victorie importantă pentru Șomuz Fălticeni în etapa de duminică, 16 octombrie. Un succes care păstrează echipa din Fălticeni în lupta pentru un loc pe podium la jumătatea turului de campionat (4 puncte față de primul loc și un joc mai puțin disputat).

Fălticenenii au gestionat excelent debutul partidei și au reușit să deschidă scorul la prima ocazie importantă. Golul lui Martin și apoi reușita lui Sabie au dat multă încredere echipei gazdă care a controlat foarte bine jocul la centrul terenului. Nici măcar golul lui Cristi Bilt nu a reușit să schimbe cursul jocului. Șomuz a reușit să refacă până la pauză diferența de două goluri, după o eroare a portarului Butnariu de care a profitat, cu noroc, același Robert Martin. Repriza a doua a fost la fel de animată, cu oaspeții încercând fără sorți de izbândă să pună în pericol poarta lui Puianu, și cu echipa gazdă în cel puțin alte trei situații de a majora scorul.

Într-un alt derby al etapei și al zonei, Șomuzul Preutești a obținut încă trei puncte pe teren propriu în fața Viitorului Liteni. A fost 1-1 încă din minutul 2! Oaspeții au deschis scorul în primul minut după un șut de la circa 40 de minute, iar gazdele au egalat imediat după reluarea jocului prin Andrei Ciurlă. Din minutul 80 oaspeții au evoluat în 10 jucători, după eliminarea lui Grădinaru pentru cumul de cartonașe galbene. Victoria a fost obținută in extremis, în ultimul minut al prelungirilor, prin reușita lui Cătălin Vasiliu. Imediat după gol oaspeții au mai avut un jucător eliminat. Meciul s-a încheiat cu proteste și cu gestul de revoltă al lui Mihai Guriță care a părăsit terenul aruncându-și tricoul.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Un rezultat excelent a obținut și Moldova Drăgușeni, victorie în fața unei echipe greu de învins. Cu această victorie Drăgușeniul a urcat în prima jumătate a clasamentului.

Miercuri, 19 octombrie, va fi din nou derby la Liteni, cu ocazia restanței dintre Viitorul Liteni și Șomuz Fălticeni.

Etapa a 7-a (15-16 octombrie):

Bucovina Rădăuți – Avântul Volovăț 6-0

Șomuz Fălticeni – Progresul Frătăuții Vechi 3-1 (Click pentru detalii)   

GALERIE  FOTO

Șomuzul Preutești – Viitorul Liteni 2-1 (Click pentru detalii)

Stejarul Cajvana – Foresta II Siret 4-2

Victoria Vatra Moldoviței – CS Gura Humorului 1-0

Moldova Drăgușeni – Recolta Fântânele 3-2

Forestierul Frumosu – Bradul Putna 1-3

ȘTIRI