Şomuz Fălticeni a învins Drăguşeniul în primul derby al zoneiSport

Şomuz Fălticeni a învins Drăguşeniul în primul derby al zonei

       Accesări: 58

Liga a IV-a judeţeană a programat astăzi partidele etapei cu numărul 6. Şomuz Fălticeni, liderul neînvins al campionatului, şi-a trecut în cont încă trei puncte şi înregistrează punctaj maxim.

A şasea echipă învinsă de fălticeneni a fost colega de zonă, Moldova Drăguşeni. Cum era şi normal, orgoliile au fost mari şi de această dată. Drăguşeniul a avut prima mare ocazie de gol, în minutul 5, după ce portarul gazdelor a scăpat mingea din braţe iar mingea trimisă din 3-4 metri a lovit bara laterală. După acest moment delicat Şomuz a pus presiune pe echipa adversă însă mingea s-a încăpăţânat să nu intre în poartă. Săvoaia a deschis scorul în minutul 52, cu un şut din careu, în diagolală, după o lovitură liberă în zona careului advers. Al doilea gol a fost înscris de Niţu, din lovitură liberăde la 30 de metri de Niţu (minutul 68). Golul trei a fost o simplă formalitate pentru Prisacă, în minutul 90, rămas singur cu portarul după o combinaţie în careul de 16 metri.

Şomuz: Georgescu – Raţă, Căeriu, Handîc, Zancu, Antonesei, Săvoaia, Niţu (83. Ştefăroi), Nichitoaia, Aioanei (52. Prisacă), Luţac (74 Vicu). Antr. Radu Anania.

Moldova: Trofin A – Bologa (72. Atănăsoaie), Vărvăroi, Roanta, Putină (46. Samson)Olaru, Trofin, Avroean, Gheorghica, Cucolaş, Nedelcu. A mai intrat Dochiţa (78.) Antr. Vasile Cepoi.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Arbitri: Vranău Ovidiu, Hreniuc Iulian, Ciubotariu Sergiu. Observator: Tacu Vasile

ȘTIRI