Șomuz Fălticeni a întâlnit în meci amical pe Bucovina RădăuțiSport

Șomuz Fălticeni a întâlnit în meci amical pe Bucovina Rădăuți

       Accesări: 130

somuz-radauti

Cu cinci zile înainte de startul noului campionat, Șomuz Fălticeni a disputat astăzi un meci amical în compania echipei Bucovina Rădăuți (Liga a III-a). Meciul s-a jucat la Fălticeni, pe Stadionul “Tineretului”, de la ora 17.00.

Oaspeții s-au impus cu 5-1. Rădăuțenii au condus la pauză cu 1-0. Pentru echipa pregătită de Radu Anania a înscris Cara, în debutul reprizei secunde (1-1).  Șomuz a folosit 7 jucători noi, mulți dintre eu aflați încă în discuții pentru o eventuală prezență în lotul cu care Fălticeniul dorește să atace promovarea în Liga a III-a..

Șomuz: Luca – Neagoe, Furtună, Breniuc, Săvoaia, Mercaș, Căeriu, Munteanu, Cara, Prichici, Chiticaru. În repriza a doua au mai intrat: Negrea (p), Ailincăi, C. Alexandru, Dochia, Zgîianu. Antr. Radu Anania.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Asociația Județeană de Fotbal Suceava a anunțat astăzi schimbarea denumirii principalei competiții de fotbal a județului. Liga a IV-a se va numi în noul sezon “Liga Inter Conti”, în urma parteneriatului încheiat de forul județean cu unul dintre principalii importatori și distribuitori de instalații termice și sanitare. “La finalul sezonului 2015-2016, campioana județului Suceava va fi susținută din punct de vedere financiar de Inter Conti și AJF Suceava pentru o cât mai bună participare la barajul de promovare”, a anunțat AJF Suceava.

Alex S.

ȘTIRI