Șomuz Fălticeni a început pregătirea pentru noul sezon al Ligii a IV-aSport

Șomuz Fălticeni a început pregătirea pentru noul sezon al Ligii a IV-a

       Accesări: 108

pregatire_somuz_falticeni_1La sfârșitul lunii iulie, secția de fotbal a clubului sportiv Șomuz Fălticeni a demarat perioada de pregătire pentru sezonul 2015-2016 a Ligii a IV-a.

Conducerea clubului a anunțat că obiectivul pentru noul campionat este promovarea în Liga a III-a. Petru aceasta, clubul se află în discuții cu o serie de jucători care pot ajuta la atingerea obiectivului.

La primele antrenamente, pe Stadionul “Tineretului”, au fost prezenți și trei suceveni, foști componenți ai echipei Silva Udești. Este vorba de Răzvan – Florin Breniuc (25 de ani), Lucian – Florin Cutaș (23 de ani) și veteranul Mihai Guriță (42 de ani, lansat în fotbalul mare, în anul 1997, de Foresta Fălticeni).

În această vară Șomuz s-a despărțit de doi tineri fotbaliști care au plecat la echipe din eșaloanele superioare: Vișinar (Bucovina Pojorâta – Liga a II-a) și Antonesei (Bucovina Rădăuți – Liga a III-a).

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Odată cu debutul antrenamentelor, Șomuz a organizat și o preselecție pentru viitoarea echipă de juniori B1 (copii născuți în 1999 și mai tineri), care va evolua în campionat în deschiderea meciurilor din Liga a IV-a.

Campionatul va debuta după data de 20 august. Detaliile noului sezon vor fi stabilite sâmbătă, 8 august, în cadrul unei ședințe a Asociației Județene de Fotbal Suceava. Cel mai probabil va fi organizată o competiție cu 14 echipe (cu patru echipe mai puțin decât sezonul recent încheiat).

Alex S.

ȘTIRI