Accesări: 69

somuz_rapid_3

Echipele Şomuz Fălticeni (Liga a IV-a) şi Rapid CFR Suceava (Liga a II-a) s-au întâlnit astăzi într-un meci de pregătire pe Stadionul „Tineretului” din Fălticeni.

Pentru echipa antrenată de Radu Anania a fost primul meci din perioada de pregătire. Gazdele au dat o replică bună echipei din divizia secundă în primele minute, când Cara şi apoi Lipan au avut ocazia de a pune în pericol poarta lui Rohetki.  Sucevenii au condus la pauză cu golurile înscrise de Negru, în minutele 30 şi 43.

Scorul final a fost 4-0 pentru Rapid. În repriza a doua au marcat pentru suceveni Tiron, în minutul 60, (prima reuşită pentru Rapid) şi Marinkovic.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În ciuda înfrângerii, antrenorul Radu Anania s-a declarat surprins de evoluţia bună a jucătorilor săi, în condiţiile în care echipa s-a reunit pentru pregătirea de iarnă abia în urmă cu o săptămână. În perioada următoare antrenamentele se vor axa pe pregătirea fizică şi meciuri de pregătire.

Şomuz Fălticeni: Georgescu – Furtună, Căeriu, Handîc, Cara, Ştefăroi, Moisii, Nichitoaia, Lipan, I. Săvoaia, Ilie. Antr. Radu Anania.

După pauză au mai jucat: Miron, Ailincăi, Vişinar, Antonesei, Aioanei, Gliz şi Alexandru C.

Rapid Suceava: Rohetki – Bălan, Ferariu, Plecanciuc, Semeghin, Vornicu, Ed. Săvoaia, Sumanariu, Bîgu, Negru, Buziuc.  Antr. Bogdan Tudoreanu.

După pauză au mai jucat: Pascal, Sfrijan, Velescu, Sava, Spătar, Tiron, Apostol, Ghiorghiciuc, Golofca şi Marinkovic.

Partida a fost urmărită din tribună de aproape 60 de spectatori.

Alex S. 

ȘTIRI