Șomuz Fălticeni a căștigat turneul de futsal de la FălticeniSport

Șomuz Fălticeni a căștigat turneul de futsal de la Fălticeni

       Accesări: 77

Sala de sport „Gabriel Udișteanu” a găzduit astăzi al doilea turneu din cadrul competiției fotbalistice „AJF Suceava – Futsal”. Evenimentul a fost organizat de AJF Suceava, cu sprijinul Primăriei Fălticeni, având suportul financiar al echipelor participante.

Au participat echipele: Șomuz Fălticeni, Șomuzul Preutești, Sporting Bunești și Pleșul Râșca.

De departe având prima șansă, echipele din Fălticeni și Preutești s-au întîlnit în a treia partidă a zilei, decisivă pentru stabilirea echipei din zona Fălticeni care va participa, pe 28 februarie, în finala de șase echipe a turneului. În urma unui joc foarte bun, fălticenenii s-au impus cu 6-1 (1-0).

De remarcat și jocul echipei din Rîșca. Pleșul a reușit să pună probleme serioase favoritelor. În meciul cu Șomuz Fălticeni au revenit pe tabelă, 3-4, după ce Șomuz a condus cu 4-0. Pleșul a fost aproape de loviturile de departajare în meciul cu Șomuzul Preutești. Rîșca a condus cu 1-0 și a avut numeroase ocazii de a obține desprinderea. Preuteștiul a obținut în final victoria cu două goluri în ultimele 40 de secunde!

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În cele șase ore de fotbal, în tribunele sălii de sport s-au aflat 200 de persoane mulțumite de ceea ce au văzut pe teren: 50 de goluri și multă ambiție.

Cele șase partide au fost arbitrate de Vasile Tacu și Bogdan Conț, iar observator din partea Asociației Județene de Fotbal a fost vicepreședintele Manuel Costache. La Fălticeni a fost prezent și președintele AJF Suceava, Ciprian Anton.

Rezultate (în curs de actualizare): 

Șomuz Fălticeni – Pleșul Rîșca 5-3

Șomuzul Preutești – Sporting Bunești 14-1

Șomuz Fălticeni – Șomuzul Preutești 6-1

Pleșul Rîșca – Sporting Bunești 4-2

Șomuz Fălticeni – Sporting Bunești 9-1

Șomuzul Preutești – Pleșul Rîșca 3-1

Clasament:

1. Șomuz Fălticeni – 9p. / 20-5

2. Șomuzul Preutești – 6p. / 18-8

3. Pleșul Rîșca – 3p. / 8-10

4. Sporting Bunești – 0p. / 4-27

ȘTIRI