Șomuz Fălticeni a câștigat în campionat după patru etape. FC Bistrița este adversarul din barajul pentru Liga a III-aSport

Șomuz Fălticeni a câștigat în campionat după patru etape. FC Bistrița este adversarul din barajul pentru Liga a III-a

       Accesări: 330

Campioana Ligii a IV-a Inter Conti, Șomuz Fălticeni, a simțit din nou gustul victoriei după patru etape în care a înregistrat trei remize și o înfrângere.

Chiar și în această situație, fălticenenii au avans de 7 puncte înaintea ultimei etape. Miercuri, 8 iunie, Șomuz va fi premiată de AJF Suceava în fața propriilor suporteri.

În etapa de sâmbătă, 4 iunie, Șomuz Fălticeni s-a impus cu 4-1 pe terenul celor de la Viitorul Verești, o echipă care a marcat 15 goluri în două meciuri consecutive înaintea acestei etape.

O victorie de moral pentru apropiatul baraj de promovare. Sâmbătă s-a decis și adversara în drumul spre Liga a III-a. FC Bistrița a obținut o nouă victorie în campionatul județului Bistrița – Năsăud și nu mai poate fi întrecută de a doua clasată.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Victorie la scor și pentru Șomuzul Preutești. Moldova Drăgușeni a încasat 5 goluri de la echipa lui Cătălin Vasiliu.

 

Viitorul Verești – Șomuz Fălticeni 1-5 (0-1)

Au marcat pentru Șomuz: Nechitoaia (2), Cutaș, Ionesi

Șomuz: Pascal – Ștefăroi, Vișinar, Neagoe (Seliuc), Plăcintă (Corlan), Nechitoaia, Zaremba (Mercaș), Antonesei, Gliz (Martin), Ionesi, Cutaș. Rezerve neutilizate – Pavăl. Antr. Radu Anania

 

Șomuzul Preutești – Moldova Drăgușeni 5-0 (3-0)

Au marcat: Clim, Vasiliu R., Simion, Vasiliu C., Chihaia

 Șomuzul: Dencef – Constantin, Simion, Căeriu, Ciurlă C., Stanca, Ciurlă A., Ciubotariu I. (Botoșanu), Vasiliu R. (Chihaia), Clim Ov. (Vasiliu C.). Antr. Cătălin Vasiliu.

ȘTIRI