Şomuz a câştigat primul amical din perioada de pregătireSport

Şomuz a câştigat primul amical din perioada de pregătire

       Accesări: 91

Şomuz Fălticeni a învins cu 4-2 liderul Ligii a IV a, Şomuzul Preuteşti, într-un meci de pregătire desfăşurat pe Stadionul “Tineretului” din Fălticeni, în faţa a peste 70 de spectatori.

A fost prima victorie a echipei pregătite de Radu Anania. Fălticenenii au înscris de trei ori în doar un sfert de oră, după două greşeli în apărare şi un penalty, goluri înscrise de Sandu, Raţă şi Andrei Ailenei, acesta pasând decisiv la primele două reuşite ale colegilor săi.

Pe finalul primei reprize echipa din Preuteşti a redus scorul prin reuşita lui Crăciun care a reluat în poartă o centrare în faţa porţii după o acţiune a lui Clim.

După pauză, în minutul 55, Şomuz a obţinut al doilea penalty la un fault în careu asupra lui Raţă. Lovitura a fost transformată tot de Andrei Ailenei.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Două minute mai târziu s-a înscris şi ultimul gol al partidei, autor antrenorul-jucător Cătălin Vasiliu, şut din care după o respingere în urma unui corner.

O evoluţie bună şi un rezultat bun pentru moralul echipei. Avem însă de recuperat pe partea de pregătire fizică, ceea ce vom face în perioada următoare”, ne-a declarat antrenorul Radu Anania.

“Pentru noi a fost un meci important. Chiar dacă am pierdut, am putut vedea la ce nivel ne aflăm jucând pe un teren bun. Ne-am făcut, în mare, o idee în ceea ce priveşte lotul cu care vom aborda ultima parte a campionatului. A fost o săptămână grea, cu mult efort fizic şi două partide amicale. Vom juca şi cu Sporting Suceava şi apoi, de luni, intrăm pentru o săptămână în cantonament la Vatra Dornei”, a declarat antrenorul Cătălin Vasiliu.

Şomuz Fălticeni: Ciotină – Gogonel, Fl. Aileni, Moisii, Raţă, Zancu, Cara, Munteanu, Aioanei, A. Ailenei, Sandu / R2: Căeriu, Alex C., Săvoaia, Cucolea.

Şomuzul Preuteşti: Georgescu – Botoşanu, Filip, Simion, Constantin, Ungureanu, Crăciun, Dragomir, Vîrvărei, Clim, R. Vasiliu / R2: C. Vasiliu, Beclea, Gheorghe I, Narcis A., Alexandru V., Grădinaru.

Partida a fost condusă la centru de Marcel Irimie, antrenorul echipei de fotbal feminin Armonia Fălticeni.

ȘTIRI