Solicitanţii de locuinţe din Fălticeni trebuie să-şi actualizeze dosarele până pe 13 martieActualitate

Solicitanţii de locuinţe din Fălticeni trebuie să-şi actualizeze dosarele până pe 13 martie

       Accesări: 55

Primăria Fălticeni a demarat o campanie de actualizare a dosarelor solicitanţilor de locuinţe ANL şi locuinţe sociale. Este vorba de acele persoane care au depus cereri în acest sens dar nu au beneficiat până acum de locuinţe din fondul de stat.

Primarul Cătălin Coman ne-a declarat că decizia de actualizare a cererilor a fost luată de Comisia socială de analiză a solicitărilor / cererilor de atribuire a unităţilor locative.

Actualizarea dosarelor a început joi, 19 februarie, şi se va încheia pe data de 13 martie 2015.

Informaţii privind documentele care urmează a fi actualizate pot fi obţinute de la Compartimentul Spaţiu Locativ. Documentele care însoţesc cererile vor fi depuse în registratura Primăriei Fălticeni, îndosariate şi însoţite de un opis.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În urma actualizării cererilor, va fi întocmită lista de priorităţi pentru repartizarea locuinţelor aflate în administrarea / proprietatea Municipiului Fălticeni, în anul 2015. Lista de priorităţi va fi supusă spre aprobare Consiliului Local Fălticeni.

Potrivit primarului Coman, în acest an municipalitatea şi-a propus să achiţizioneze locuinţe pentru a rezolva o parte a cazurilor sociale cu care se confruntă comunitatea locală. De asemenea, în acest moment sunt pe rol mai multe procese care au ca obiect evacuarea unor chiriaşi, pentru neplata chiriei.

 

 

ȘTIRI