Șoferul Primăriei Fălticeni și-a pus capăt zilelor: Bărbatul s-a spânzurat într-o anexă gospodăreascăLocal

Șoferul Primăriei Fălticeni și-a pus capăt zilelor: Bărbatul s-a spânzurat într-o anexă gospodărească

Gest extrem și cutremurător. Un bărbat din Fălticeni și-a pus capăt zilelor la scurt timp după ce s-a întors de la serviciu. Șoferul personal al primarului și al Primăriei municipiului Fălticeni și-a luat viața la puțin timp după ce acesta s-a despărțit de edilul Cătălin Coman.

Bărbatul avea 50 de ani și s-a spânzurat în propria gospodărie.

Vestea i-a șocat pe angajații Primăriei care îl cunoșteau ca un om liniștit, comunicativ și amabil.

Cătălin Coman și șoferul instituției au fost împreună timp de două ore, între 7.30 și 9.00, la obișnuita vizită matinală pe teren, în timpul căreia au fost inspectate mai multe zone ale orașului. Șoferul i-a mărturisit primarului că este bucuros că a găsit vouchere pentru a pleca în concediu la mare.

Angajatul Primăriei urma să plece cu soția pe litoral peste două săptămâni.

Cei care l-au cunoscut îndeaproape pe bărbatul de 50 de ani susțin că acesta nu avea probleme financiare și nici familiale. Cătălin Coman spune că în cei 6 ani de serviciu, din perioada mandatelor sale, șoferul nu a creat niciodată necazuri.

„Sunt stupefiat! Nu vine să cred. Era foarte liniștit. Azi dimineață ne-am despărțit și totul părea în regulă. Chiar am glumit împreună, pe seama faptului că venise îmbrăcat la mânecă scurtă și că vrea să aducă în acest mod vara.”, ne-a declarat primarul Coman. „Am fost împreună aproape două ore, timp în care am mers amândoi pe teren pentru problemele orașului. Nu mi-a dat de bănuit că ar urma să apeleze la un astfel de gest. Din contra, era bucuros că va pleca la mare și că a găsit vouchere pentru litoral. Ne-am despărțit la ora 9.  El a rămas la Primărie, iar eu am plecat la Piatra Neamț la o întâlnire pe fonduri europene. Apoi am aflat vestea cumplită.”

Nenorocirea s-a întâmplat azi dimineață.

Un echipaj la Ambulanței Fălticeni și unul cu paramedici SMURD s-a deplasat la ora 10,  la locuința bărbatului.

Șoferul a venit mai dimineață la serviciu și s-a întors la domiciliu în jurul orei 9.30. El le-a spus colegilor că va merge până acasă pentru că trebuie să aducă câteva documente și apoi va reveni.

Însă bărbatul nu s-a mai întors.

Anchetatorii spun că nu s-au găsit urme de violență pe trupul bărbatului. La fața locului au ajuns polițiști de la Biroul Criminalistică și specialiștii IML Suceava.

În această dimneață Poliţia Municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112 despre faptul că bărbatul, de 50 de ani, din municipiul Fălticeni, a fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinţei sale din municipiul Fălticeni, de pe strada Caporal Ciofu.

În urma cercetărilor s-a stabilit că susnumitul a fost găsit decedat într-o anexă a locuinţei, așezat pe podea, în poziția decubit dorsal, prezentând în jurul gâtului un șanţ de spânzurare. Frânghia cu care s-a spânzurat șoferul Primăriei a fost tăiată de pompierii militari din cadrul SMURD, cadavrul fiind așezat pe podea de către aceștia pentru efectuarea manevrelor de resuscitare, însă rezultatul a fost negativ.

Fiind examinat, cadavrul nu prezenta alte urme de violenţă în afară de cele descrise mai sus.

Din cercetări s-a stabilit faptul că angajatul Primăriei Fălticeni se afla în concediu.

Marți dimineața, în jurul orei 9, fiind la domiciliu, el a sunat-o pe soția sa, care se afla la serviciu, și i-a transmis să vină de urgență acasă.

Anchetatorii au discutat cu soția decedatului, ea mărturisind că, în ultimele 6 luni, i-a spus în mod repetat că vrea să se omoare, pe fondul unei stări depresive.

Medicii legiști vor efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

Oamenii legii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Șoferul era angajat al Primăriei Fălticeni din anul 2010.

Facebook Comments

ȘTIRI