Șoferul fugar și autorul accidentului din Fălticeni s-a prezentat la Poliție după aproape 24 de ore de la incidentLocal

Șoferul fugar și autorul accidentului din Fălticeni s-a prezentat la Poliție după aproape 24 de ore de la incident

       Accesări: 1209

Când legea este încălcată, toate drumurile duc spre oamenii legii. Autorul accidentului cu victime, petrecut marți pe strada Ion Creangă din Fălticeni, și care a părăsit locul evenimentului rutier, s-a prezentat la Poliție. Mustrat de conștiință, bărbatul a venit a doua zi, dimineața, la sediul unității.

Polițiștii spun că, la audieri, șoferul fugar și-a recunoscut fapta și vina.

Bărbatul, în vârstă de peste 30 de ani, este din comuna Preutești, dar domiciliază de ceva timp în Fălticeni.

Agenții de la Ordine Publică l-au căutat marțea trecută prin tot orașul, dar și la rudele acestuia, în satul natal, însă nu au dat de el.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Pentru că una dintre victime, șoferița accidentată, le-a declarat polițiștilor că autorul accidentului emana halenă alcoolică și că abia se ținea pe picioare, agenții l-au condus pe acesta, miercuri dimineața la spitalul din Fălticeni pentru a-i recolta probe biologice.

La testul cu aparatul pentru măsurarea alcoolemiei rezultatul a fost negativ.

Bărbatul conducea marți după-amiaza un Audi A4 Avant, iar în timp ce se deplasa, haotic spun martorii, pe strada Ion Creangă, în dreptul Grădiniței Licurici s-a izbit în plin într-un autoturism Volkswagen Golf, condus regulamentar de o șoferiță din Fălticeni, în vârstă de 35 de ani.

În mașină se mai afla fiica acesteia, de 11 ani, ambele fiind rănite în urma coliziunii. Mama și copilul au ajuns la spital cu contuzii.

Șoferița a fost cea care a anunțat accidentul la 112, timp în care conducătorul auto s-a îndreptat spre mașina ei și i-a cerut iertare pentru fapta sa. Bărbatul a părăsit imediat locul accidentului și s-a deplasat pe jos spre Piața Mihail Sadoveanu.

Femeia susține că șoferul era beat criță și că abia se ținea pe picioare.

După aproape 24 de ore, el s-a prezentat la Poliția Municipiului Fălticeni.

Autorul evenimentului rutier are dosar de cercetare penală pentru „părăsirea locului accidentului”, acesta fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

ȘTIRI