Șoferițe din Drăgușeni și Botoșani implicate în accidente rutiere în zona FălticeniRural

Șoferițe din Drăgușeni și Botoșani implicate în accidente rutiere în zona Fălticeni

       Accesări: 1384

Miercuri, în cursul dimineții, în zona Fălticeni s-au produs două evenimente rutiere provocate de două șoferițe,

La ora 09.40, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, în comuna Bunești, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, o femeie în vârstă de 33 de ani, din comuna Drăgușeni, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din Republica Moldova.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unui bărbat de 34 de ani, cetățean moldovean, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 38 de ani, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, dar, nu a rămas internat.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În aceeași zi, la ora 11.10, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, pe raza localității Vadu Moldovei, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, o femeie în vârstă de 22 de ani, din judeţul Botoșani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit carosabilul, intrând într-un șanț.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unei tinere de 19 ani, din municipiul București, pasageră  în autoturism.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cauze, polițiștii au întocmit dosare penale, care vor fi soluţionate procedural.

ȘTIRI