Tânără șoferiță din Fălticeni și alte două persoane au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu autoturismul în comuna BaiaActualitate

Tânără șoferiță din Fălticeni și alte două persoane au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu autoturismul în comuna Baia

       Accesări: 6612

De la volan pe patul spitalului. Pentru șoferița Vasilica Lazăr, de 22 ani, din Fălticeni,  și alte două persoane, astăzi a fost miercurea neagră, zi în care au văzut moartea cu ochii. Femeia aflată la volan se îndrepta spre casă, când la un moment dat s-a răsturnat cu mașina în afara carosabilului. Incidentul s-a produs la ora 11, pe raza comunei Baia, și putea avea consecințe fatale.

Tânăra șoferiță conducea un automobil Renault Laguna, iar într-o curbă la dreapta a intrat pe porțiunea de drum acoperită cu criblură, după care a lovit un podeț din beton.

În urma impactului mașina s-a răsturnat pe cupolă. Ajuns în afara carosabilului, vehiculul s-a oprit într-o râpă cu apă curgătoare.

În autoturism se aflau alte două persoane, Ramona Chiolhan din Baia și Mihaela Stas din Fălticeni, ambele în vârstă de 18 ani. Una din ocupantele mașinii era încarcerată la sosirea echipajelor de intervenție.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

La fața locului s-au deplasat două ambulanțe SAJ și modulul SMURD Fălticeni.

Medicii au diagnosticat-o pe conducătoarea auto cu fractură de femur, leziuni ligamente și traumatism cranio-cerebral. Ulterior ea a fost transferată de la Spitalul Municipal Fălticeni la Spitalul Județean de Urgență din Suceava.

La fel s-a întâmplat și cu cele două pasagere care au fost transportate de urgență la unitatea medicală județeană ”Sfântul Ioan cel Nou”, ambele cu traumatism cranio-cerebral. În urma accidentului tânăra din Baia mai prezenta parapareză, în timp ce femeia de 18 ani din Fălticeni avea și fractură de claviculă.

Șoferița de 22 de ani a fost testată de polițiști cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. Ea s-a ales cu dosar penal.

ȘTIRI