Șoferi din Buzău și Botoșani s-au ales cu dosare penale pentru infracțiuni rutiere în orașul DolhascaActualitate

Șoferi din Buzău și Botoșani s-au ales cu dosare penale pentru infracțiuni rutiere în orașul Dolhasca

       Accesări: 431

Două dosare penale au fost întocmite de polițiștii din Dolhasca, în cursul zilei de miercuri, 28 martie, în urma unei acțiuni pe linie rutieră.

În jurul orei 12.30, un echipaj din cadrul Poliției orașului Dolhasca, a oprit pentru control, pe DJ 208S, autoturismul condus de un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din judeţul Buzău.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Seara, la ora 23.55, polițiștii au oprit pentru control, pe DJ 208I, din localitatea Siliștea Nouă, autoutilitara condusă de un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din judeţul Botoşani.

Pentru că emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat. Ulterior, la spital, conducătorul auto a refuzat și recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”.

ȘTIRI