Şofer ghinionist. Ajutoarele de ocazie i-au furat banii iar poliţiştii i-au făcut dosar penal pentru consum de alcoolRural

Şofer ghinionist. Ajutoarele de ocazie i-au furat banii iar poliţiştii i-au făcut dosar penal pentru consum de alcool

       Accesări: 859

A ieşit de două ori în pagubă. Un bărbat din Horodniceni nu va uita curând a doua zi de Paşti. După ora 17, omul a anunţat, prin numărul de urgenţă 112, că persoane necunoscute i-au sustras bunuri din autoturism.

Urmând firul evenimentelor, polițiștii au stabilit că, în cursul dimineţii (ora 11.30), autoturismul condus de reclamant a făcut pană și a intrat într-un șanț de pe raza comunei Horodniceni.

Victima a fost ajutată de mai mulți bărbați, care au coborât dintr-un autoturism, după care a constatat faptul că i-a fost sustras un portofel cu bani și documente personale, prejudiciul fiind de circa 250 lei.

Întrucât prezenta halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de „furt”, iar față de bărbatul de 65 de ani pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”, ce va fi soluționat procedural.

 

ȘTIRI