Șofer din Mălini încătușat pentru violență verbală și opunere de rezistență la controlul etilotestRural

Șofer din Mălini încătușat pentru violență verbală și opunere de rezistență la controlul etilotest

       Accesări: 1766

Un echipaj al Poliției municipiului Fălticeni a fost nevoit să recurgă la măsura imobilizării și încătușării unui conducător auto.

S-a întâmplat la sfârșitul săptămânii trecute, în timpul unei verificări în trafic.

Potrivit IPJ Suceava, vineri, la ora 20.30, polițiștii au oprit pentru control, la intersecția DN 2, cu DJ 209A, din localitatea Cornu Luncii, autoturismul condus de un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din comuna Mălini.

“Întrucât emana halena alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul alcooltest, însă acesta a refuzat, după care, a refuzat deplasarea la spital, devenind violent verbal și opunând rezistență, motiv pentru care a fost imobilizat și încătușat.

Ulterior, bărbatul de 51 de ani  a fost condus la spital, unde a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ne-a informat IPJ Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.

ȘTIRI