Șofer din Cornu Luncii cercetat penal pentru refuzul recoltării probelor biologiceRural

Șofer din Cornu Luncii cercetat penal pentru refuzul recoltării probelor biologice

       Accesări: 780

La sfârșitul săptămânii trecute, în cadrul unei acțiuni pe linia depistării şi sancţionării persoanelor care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice, au fost testaţi alcoolscopic 74 conducători auto.

Polițiștii suceveni au constatat 15 infracţiuni, dintre care 5 constituind fapte de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Au fost aplicate 130 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 62.440 lei. Totodată, au fost reţinute 14 permise de conducere reţinute şi retrase 11 certificate de înmatriculare.

O patrulă din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini a oprit pentru control, pe un drum comunal din Cornu Luncii, autoturismul condus de un localnic, în vârstă  de 37 de ani. Acesta avea o alcoolemie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care, a fost condus la spital, unde a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”.

ȘTIRI