Social-democrații au votat pentru un președinte al tuturor românilorAlegeri Prezidențiale

Social-democrații au votat pentru un președinte al tuturor românilor

       Accesări: 83

Își doresc un nou șef al statului în fruntea României. Cu acest gând au pornit social-democrații care și-au dat votul pentru cel care, în viziunea lor, este omul care poate să-i unească pe români. Mai precis un președinte al tuturor românilor.

Cel mai harnic dintre pesediști a fost chiar președintele organizației municipale PSD Fălticeni, deputatul Ioan Stan. Acesta a votat la primele ore ale dimineții cu speranța că următorul șef al statului va fi ”capabil să răspundă la toate provocările pe plan intern și extern”.

Puțin după orele amiezii a sosit la urne și primarul Cătălin Coman. Acesta a votat la secția 81 din cadrul Colegiului Național ”Nicu Gane” fiind însoțit de soție și una din fiicele sale.

”Am votat pentru dezvoltarea orașului”, ne-a declarat primarul Coman. ”Am votat pentru un președinte care ne-a ajutat mult, cel mai mult de la revoluție încoace, am votat pentru viitorul nostru și al copiilor noștri pentru că, cred din tot sufletul, ne trebuie un președinte care să aducă liniște, un președinte care să unească românii și să nu dezbine, un președinte care să dea posibilitatea tuturor românilor să muncească cu drag și spor pentru țara lor.”

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Tot cu familia la vot a venit și Alexandru Rădulescu. Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava s-a prezentat la vot, la secția nr. 96, și spune că votul său l-a acordat acelui candidat la președenție care poate aduce echilibru și progres pe plan intern și extern.

Mai mult decât atât, el a arătat că același politician intrat în cursa pentru funcția de șef al statului este un apropiat al municipiului Fălticeni.

”Votul meu a fost, fără echivoc, acordat, singurului candidat care poate să reprezinte garanția unui progres al țării în următorii ani, să reprezinte garanția normalizării României atât pe plan extern cât și pe plan intern unde poate să reprezinte cu demnitate și onoare România în relația cu ceilalți conducători ai statelor”, a declarat Alexandru Rădulescu, vicepreședintele Consiliului Județean Suceava. ”Același lucru și pe plan intern. Acest candidat reprezintă garanția păstrării și menținerii echilibrului și a unei medieri corecte între instituțiile statului și societatea civilă, fapt ce nu s-a întâmplat până acum. Pot spune că am acordat acest vot singurului candidat care până acum a demonstrat prin funcția pe care a avut-o că este un apropiat al județului Suceava și municipiului Fălticeni”.

Nici social-democratul Gabriel Matei nu avea cum să lipsească de la scrutinul din 2 noiembrie. Directorul Colegiului ”Vasile Lovinescu” consideră că votul atribuit viitorului președinte al României ”este un vot pentru liniștea Fălticeniului, pentru liniștea țării, un vot pentru un viitor bun”.

ȘTIRI