SMSJ Fălticeni la momentul bilanțului anual privind calitatea învățământului postliceal militarLocal

SMSJ Fălticeni la momentul bilanțului anual privind calitatea învățământului postliceal militar

       Accesări: 790

Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni și-a prezentat raportul anual privind starea și calitatea învățământului pentru anul școlar 2017-2018.

Prezentarea a avut loc în cadru festiv, miercuri, 23 ianuarie 2019, în Sala de festivități a Căminului Cultural din comuna Boroaia.

Comandantul școlii, colonelul Ionel Postelnicu, a evidențiat aspectele pozitive privind activitatea școlii în perioada cuprinsă în raport, precum și greutățile întâmpinate.

Din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, la eveniment a participat colonelul Sebastian Gheorghe Cucoș, împuternicit prim adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române. Au mai fost prezenți în sală, alături de prefectul Mirela Adomnicăi, comisarul șef de poliție Cătălin Radu, din partea Direcției Generale Management Resurse Umane a Ministerului Afacerilor Interne, primarul comunei Boroaia, Vasile Berariu, reprezentanți ai autorităților locale și instituțiilor cu care cooperează Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI