SMSJ Falticeni a fost reprezentata la convocarea psihopedagogica si metodica anualaEducație

SMSJ Falticeni a fost reprezentata la convocarea psihopedagogica si metodica anuala

       Accesări: 91

În perioada 15-17 septembrie 2014, Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi Drăgăşani a găzduit convocarea psihopedagogică şi metodică anuală cu personalul didactic din şcolile militare de subofiţeri de jandarmi.

Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni a fost reprezentată de şase instructori militari, ne-a informat cpt. Irina Airinei, purtătorul de cuvânt al SMSJ Fălticeni.

„Activitatea a avut ca obiective optimizarea activităţii profesorilor privind învăţarea centrată pe elev, stabilirea unei strategii comune de evaluare a nivelului de pregătire a elevilor, creşterea calităţii documentelor de proiectare, organizare şi desfăşurare a procesului de învăţământ şi eficientizarea dezvoltării profesionale a instructorilor militari.

De asemenea, au fost discutate soluţii optime pentru funcţionarea optimă a Comisiei pentru curriculum comună celor două şcoli de subofiţeri de jandarmi”, a precizat cpt. Irina Airinei.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Convocarea de la Drăgăşani a fost coordonată de comisarul şef Andrei Florin şi colonelul Hopu Costel Laurenţiu din cadrul structurilor de specialitate din Ministerul Afacerilor Interne, respectiv Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.

ȘTIRI