Smart Life Fitness deschide seria antrenamentelor de Zumba: Arzi calorii și faci mișcare cu Bia EnergiaLocal

Smart Life Fitness deschide seria antrenamentelor de Zumba: Arzi calorii și faci mișcare cu Bia Energia

       Accesări: 2217

O zi fără mișcare este o zi pierdută. Pentru cei care doresc să aibă mai multă vitalitate, un corp cât mai frumos și o minte eliberată de stres, una dintre soluții este cursul de Zumba Fitness. Acesta combină energia și muzica ritmată, cu mișcări unice de dans care facilitează învățarea rapidă și asigură buna dispoziție.

Antrenamentele sunt ușoare și foarte distractive.

Acestea se adresează tuturor, indiferent de vârstă, sex, condiție fizică sau nivel de pregătire.

Cursurile de Zumba Fitness, programul cel mai la modă în Europa, S.U.A, și America de Sud, se desfășoară la Smart Life Fitness, cel mai nou și modern centru destinat sporturilor de sală pentru creșterea și definirea masei musculare, tonifiere prin mișcare și, binențeles, pentru sănătate.

Începând din 16 martie puteți participa la cursurile susținute de cunoscuta antrenoare Bia Energia.

Ședințele au loc în sala de aerobic, în fiecare sâmbătă, de la ora 16, iar de la ora 17, cursuri de Pilates.

Programul este conceput ca un mix de aerobic și dans, cu mișcări în ritmuri rapide care tonifică și sculptează corpul.

Zumba Fitness foloseste o fuziune de dansuri latino și internaționale, generând un antrenament eficient, dinamic si captivant.

Bia Energia este recunoscută pentru antrenamentele electrizante și foarte variate, antrenoarea fiind însoțită la sala de aerobic, de un DJ care mixează muzica în timpul cursului de Zumba Fitness.

Pe parcursul unei singure ore de curs se abordează dansuri diferite, dar nu trebuie sa fii dansator profesionist sau sa ai aptitudini coregrafice.

Zumba Fitness înseamnă libertate de mare de mișcare, oferind cursanților posibilitatea de a se mișca așa cum se simt ei mai bine, mai confortabil și

Beneficiile acestor antrenamente la Smart Life Fitness sunt multiple.

Ele îți antrenează întregul corp, ajută ajută la eliminarea toxinelor, te încarcă de energie pozitivă, de voie bună, îți ridică tonusul și crește pofta de mișcare.

Considerat un remediu excelent împotriva kilogramelor în plus, Zumba Fitness este o adevărată revoluție împotriva sedentarismului, cât și a monotoniei vieții.

Antrenamentele, o combinație perfectă între exerciții fizice și distracție, sunt eficiente, ușoare și foarte dinamice.

Un al atu este și faptul că Bia Energia are o experiență de peste 20 de ani în cursuri de aerobic și, de ceva vreme, zumba, fiind antrenor acreditat.

Înscrierile se fac zilnic la numărul de telefon 0752 126 772.

Smart Life Fitness este situat pe strada Sucevei nr.95, în apropierea Ocolului Silvic Fălticeni. În viitorul apropiat va fi deschis un salon de masaj, sauna uscată și cu infraroșu și un magazin cu suplimente alimentare naturale.

ȘTIRI