Smart Life Fitness deschide în februarie studioul de aerobic din Fălticeni: Cursuri de ciclism static, aerobic și ski simulatorLocal

Smart Life Fitness deschide în februarie studioul de aerobic din Fălticeni: Cursuri de ciclism static, aerobic și ski simulator

       Accesări: 772

Mișcarea înseamnă sănătate. Smart Life Fitness promovează sporturile de sală și oferă servicii de top, atât prin aparatura și echipamentele din dotare, cât și prin calitatea antrenamentelor cu instructori autorizați. După ce la jumătatea acestei luni a deschis sala de forță, centrul specializat anunță începerea orelor de antrenament la studioul de aerobic din Fălticeni, din 1 februarie 2019.

Aici se vor desfășura cursuri zilnice de aerobic, ciclism static (spining) și, în premieră pentru Fălticeni și județul Suceava, cursuri de ski simulator.

Cei care doresc un stil de viață sănătos, un corp frumos și, în același timp, vor să scape kilogramele în plus, prin mișcare la sală, o pot face într-un cadru profesionist la Smart Life Fitness.

Noii abonați vor beneficia de promoții speciale.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Toate cursurile sunt susținute de luni până sâmbătă de către instructori de specialitate.

Aerobicul, ciclismul static și ski simulatorul sunt trei activități care se completează una pe cealaltă. Acestea dezvoltă capacitatea corpului uman de a funcţiona eficient, de a fi sănătos şi de a face faţă situaţiilor de stres, atât în viaţa personală cât şi în activităţile profesionale.

Smart Life Fitness este cel mai nou și modern centru din Fălticeni și din județ care oferă servicii premium, aparatură ultramodernă achiziționată din SUA și Canada, de la liderii mondiali în domeniu.

Aici poți frecventa cele mai populare concepte de antrenamente de grup ca metodă modernă de antrenament, prin care îţi poţi atinge obiectivele propuse.

Smart Life Fitness oferă, de asemenea, și ore de gimnastică pentru copii cu vârsta între 10 și 14 ani. Acestea se desfășoară în fiecare miercuri de la ora 14.

Mersul la sala de forţă și aerobicul ajută, printre altele, la prevenirea apariţiei anumitor boli, precum hipertensiunea arterială, diabetul zaharat, accidentele vasculare cerebrale, anumite tipuri de cancer sau boli de inimă.

Smart Life Fitness este localizat în Fălticeni pe strada Sucevei nr.95 B, în incinta clădirii Smart Life, situată între Ocolul Silvic și fosta Maternitate.

Aerobic

Exercițiile aerobice sunt foarte populare în rândul iubitorilor de mișcare. Formele de practicare sunt dintre cele mai diverse. Este un sport ce include acele tipuri de activități care antrenează marea majoritate a mușchilor, stimulează frecvența bătăilor inimii și o mențin pe o perioadă îndelungată.

Smart Life Fitness oferă pentru început cursuri de Total Body Aerobic și Step Aerobic

Acest tip de exerciții ne ajută să slăbim, deoarece exercițiile aerobice folosesc drept combustibil surplusul de grăsime depusă.

Alte beneficii ale aerobicului sunt dobândirea rezistenței fizice și musculare, creșterea metabolismului, creșterea flexibilității, antrenarea inimii, plămânilor și sistemului limfatic.

Alte beneficii ale aerobicului sunt dobândirea rezistenței fizice și musculare, creșterea metabolismului, creșterea flexibilității, antrenarea inimii, plămânilor și sistemului limfatic.

Ski simulator

Una dintre cele mai noi și interesante activități sportive de sală este simulatorul de ski. Acesta este prevăzut cu un dispoztiv mobil pe role, acționat la mișcarea picioarelor.

Și acest sport are numeroase beneficii pentru sănătate și ajută la modelarea unui corp frumos.

Așa după cum îi spune numele, aparatul simulează mișcarea din timpul schiatului. Atât picioarele, mâinile, cât și restul trupului sunt antrenate, pe ritm de muzică, în mișcări laterale.

Exercițiile se desfășoară în reprize folosind, ulterior, greutăți ușoare în mâini.

Simulatoarele de ski de la Smart Life Fitness au costat peste 15.000 de euro și sunt singurele aparate existente în județul Suceava.

Ciclism staționar

Ciclismul staționar (spinning) este o activitate aerobică practicată în grup sau individual, cu ajutorul unei biciclete statice. Acesta combină tehnica pedalatului pe ritm de muzică, cu cea a concentrării, în scopul obținerii unui echilibru.

Totodată, vorbim de un exercițiu cardio foarte puternic, care se realizează cu ajutorul unei biciclete statice denumite spinner.

Fiecare bicicletă este prevazută cu un cronometru de rezistenta, prin care se poate modifica intensitatea exercițiului de-a lungul antrenamentului până vei ajunge la ritmul care ți se potrivește.

O ședință durează, de obicei, între 45 și 60 de minute. La orele de spinning participa un grup de 20-30 de persoane care pedalează pe ritm de muzică, sub supravegherea unui instructor de specialitate.

Acest sport lucrează mai multe grupe de mușchi și antrenează inima.

Cursurile de la Smart Life Fitness se vor desfășura pe biciclete Cyclex, liderul mondial în domeniu.

Aparatura utilizată este de ultimă generație.

Program aerobic, ciclism static și ski simulator Smart Life Fitness

Informații și programări 0752 126 772.

Luni
17.45 – Ciclism staționar (instructor Cătălin Lemne)

Marți
19.30 – Ski simulator (instructor Lucian Ciotu)

Miercuri
14.00 – Gimanstică pentru copii (instructor Gabriel Judas)
17.45 – Aerobic Total Body (instructor Cătălin Lemne)
20.00 – Ciclism staționar (instructor Gabriel Judas)

Joi
19.30 – Ski simulator (instructor Lucian Ciotu)

Vineri
17.45 – Step Aerobic (instructor Cătălin Lemne)
20.00 – Ciclism staționar (instructor Gabriel Judas)

Sâmbătă
14.00 – Ski simulator (instructor Lucian Ciotu)

ȘTIRI