Eveniment rutier în comuna Slatina: Autorul incidentului avea permisul reținutRural

Eveniment rutier în comuna Slatina: Autorul incidentului avea permisul reținut

       Accesări: 46

politia-rutiera-noaptea

Marţi, 17 noiembrie 2015, în jurul orei 23.00, un bărbat de 34 de ani, din comuna Slatina, a sesizat poliția prin ”S.N.U.A.U. 112” despre faptul că a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe raza localității Găinești, comuna Slatina, bărbatul a fost implicat într-o tamponare cu autoturismul condus de un tânăr de 23 de ani, din aceeași localitate, care a plecat de la fața locului și care a fost identificat de polițiști la domiciliu.

Cu ocazia verificărilor, tânărul de 23 de ani a declarat polițiștilor faptul că, autoturismul a fost condus de un prieten de-al său, din aceeași localitate.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Inițial tânărul a recunoscut că el se afla la volanul autoturismului, după care, a revenit asupra declarației sale, indicând faptul că la volan, s-a aflat tânărul de 23 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul de 23 de ani figurează cu permisul de conducere reținut.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Radu Nistor         

ȘTIRI