Sistem modern de monitorizare video pentru străzile și intersecțiile din municipiul FălticeniLocal

Sistem modern de monitorizare video pentru străzile și intersecțiile din municipiul Fălticeni

       Accesări: 82

Vrea să vadă tot. Primăria Municipiului Fălticeni va pune la punct un sistem urban de monitorizare video pentru a observa exact cine vandalizează şi se dedă la fapte anti-sociale. Se va întâmpla anul acesta, iar primele zone care vor fi supravegheate sunt ca și bătute în cuie.

Camere de supraveghere vor fi montate în piața Mihail Sadoveanu, la sensul giratoriu. Strada Nicolae Bălcescu, cea care face trecerea din Sucevei în sensul giratoriu va fi, de asemenea, monitorizată video.

Alte sisteme de supraveghere vor fi amplasate la punctele de colectare ale deșeurilor din municipiu, deoarece în ultimul timp s-au înregistrat tot mai multe distrugeri și furturi de containere.

”La timpul respectiv, ne vom consulta unde anume vom monta aceste sisteme pentru a avea o evidență și o monitorizare video, măcar segmente rutiere importante din Fălticeni”, a declarat primarul Cătălin Coman la întâlnirea cu partidele, pentru consultarea bugetului pe anul 2015.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Având în vedere traficul rutier și pietonal, din zilele de sărbătoare, zona centrală ar putea fi și ea supravegheată de la distanță cu ajutorul sistemelor moderne.

”Ne propunem monitorizarea principalelor intersecții din municipiu”, a mai spus primarul Coman.

Instalarea acestora va avea ca rezultate creşterea gradului de siguranță al populației, scăderea ratei criminalității și numărului focarelor de violență, creșterea siguranței și liniștii publice.

Primele și deocamdată singurele spații din Fălticeni supravegheate video sunt parcurile de joacă.

ȘTIRI