Sindicatul SANITAS a declanșat Greva generală. La protest participă și cei 180 de membri de sindicat din Fălticeni

       Accesări: 866

La nivel național în jur de 80.000 de cadre medicale dar şi personalul tehnic (TESA), membri ai sindicatului Sanitas, au declanşat luni, 31 octombrie, Greva generală!

Protestul este susținut și la Spitalul Municipal Fălticeni de cei 180 de membri ai Sindicatului SANITAS – ALFA.

Peste 30 de persoane (asistente, personal TESA, muncitori), se aflau în această dimineață, alături de pacienți, la intrarea în Spitalul Municipal Fălticeni pentru a-și susține revendicările.

Liderul sindical Angela Iftimoaia ne-a declarat că protestul se desfășoară cu respectarea prevederilor legale iar urgențele sunt rezolvate cu prioritate, pentru ca pacienții să nu aibă de suferit. (VIDEO)

Imprumutul Promotional de Sarbatori

„Greva este pe termen nelimitat. Fac un apel către parlamentari să se mobilizeze, astfel încât să se asigure cvorumul iar mâine ar trebui să fie plenul care să voteze toate amendamentele depuse de Sanitas. Sunt peste 82.000 de semnaturi adunate. Am făcut apel către asociaţiile de pacienţi din ţară să transmită în teritoriu, cazurile care nu sunt urgenţe să rămână acasă. În cazul în care vom avea succes şi parlamentarii vor vota amendamentele, vom fi obligaţi să încheiem această formă de protest”, a declarat Marius Sepi, liderul Federatiei Sanitas, pentru MEDIAFAX.