Simpozionul „Lege, ordine şi siguranţă în societatea contemporană” la SMSJ FălticeniLocal

Simpozionul „Lege, ordine şi siguranţă în societatea contemporană” la SMSJ Fălticeni

       Accesări: 119

Joi şi vineri, 28-29 mai 2015, Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi “Petru Rareş” Fălticeni găzduieşte a III-a ediţie a Simpozionului „Lege, ordine şi siguranţă în societatea contemporană”.

La activitate participă reprezentanţi din instituţiile de învăţământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne, din centrele de perfecţionare a pregătirii cadrelor jandarmi Sinaia şi Gheorgheni, precum şi din partea Şcolii de Aplicaţie pentru Ofiţeri Jandarmi “Mihai Viteazu” Bucureşti.

Purtătorul de cuvânt, maiorul Cristian Ipate, a precizat că în cadrul simpozionului se vor dezbate şi se vor prezenta diferite aspecte legate de asigurarea ordinii şi siguranţei publice, atât în ţară, cât şi la nivelul continentului european.

Activitatea are ca scop dezvoltarea relaţiilor de cooperare cu instituţii similare din ţară pentru împărtăşirea experienţei acumulate, în vederea valorificării acesteia în cadrul activităţilor didactice ulterioare, implementarea bunelor practici educaţionale şi formarea profesională a ofiţerilor, subofiţerilor şi agenţilor de poliţie din Ministerul Afacerilor Interne.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI