Simos Grill taie prețurile de Black Friday: Produsele fast-food și băuturile răcoritoare vin cu reduceri de 50%Economic

Simos Grill taie prețurile de Black Friday: Produsele fast-food și băuturile răcoritoare vin cu reduceri de 50%

       Accesări: 2734

Marile reduceri de preț se mută pe segmentul alimentar. Peste doar 36 de ore Simos Grill dă startul campaniei din Vinerea Neagră (Black Friday), zi în care produsele vor fi oferite cu 50% reducere. Acesta va fi cel de-al patrulea an în care clienții beneficiază de cele mai mici tarife posibile la produse fast-food și băuturi răcoritoare.

La capitolul gustări, un kebab va fi 2,5 lei, un hamburger va costa 3 lei, un sandviș 2 lei, salata țărănească 2 lei, iar o porție de cartofi prăjiți va putea fi cumpărată cu 1,25 lei. Amatorii de pizza au 18 sortimente la dispoziție care vor fi vândute cu prețuri cuprinse între 6 și 10 lei.

Meniurile la farfurie vor costa între 8 și 9 lei, iar băuturile răcoritoare vor putea fi cumpărate cu numai 1 leu.

Comenzile de Black Friday au crescut la Simos Grill de la un an la altul.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Dacă în 2013 au fost onorate peste 1.400 de comenzi, anul următor numărul acestora a crescut cu încă 300, pentru ca în 2015 volumul comenzilor să ajungă la aproape 2.000.

Anul trecut au fost livrate clienților peste 1.200 de kilograme de produse fast-food într-o singură zi, echivalentul volumului de livrare într-o lună obișnuită.

Simos Grill, afacere controlată de familia Simos, este prezent pe piața locală din 2012.

Ei se așteaptă ca anul acesta să atingă un număr record de comenzi. Deși iese în pierdere la capitolul profit, campania se vrea un vector de imagine pentru cele 40 de produse din portofoliu. Managerii firmei din Fălticeni susțin că nu vor renunța pe viitor la ziua marilor reduceri, care cade în ultima vineri din luna noiembrie.

Cei care doresc să cumpere unul din produsele aflate la reducere trebuie să plaseze personal comanda la sediul de pe strada Nicu Gane.

Campania Black Friday la Simos Grill va dura 14 ore. Ea va începe dimineața, la ora 8, și se va încheia seara, la ora 22. Stocurile pentru marfă au fost procurate din timp, astfel că doritorii trebuie doar să se înarmeze cu răbdare.

Firma fălticeneană anunță că vineri, 25 noiembrie, nu se vor face livrări la domiciliu.

ȘTIRI