Simos Grill și Simos Coffee To Go reduc prețurile de Black Friday: Produsele din ofertă se ieftinesc cu 50%Local

Simos Grill și Simos Coffee To Go reduc prețurile de Black Friday: Produsele din ofertă se ieftinesc cu 50%

       Accesări: 2718

Marile reduceri de preț intră pe segmentul alimentar. Peste doar trei zile, în penultima vineri din luna noiembrie, Simos Grill și Simos Coffee To Go dau startul campaniei din Vinerea Neagră (Black Friday), zi în care toate produsele vor fi oferite cu 50% reducere. Acesta va fi cel de-al șaselea an în care clienții beneficiază de cele mai mici tarife posibile la produse fast-food, băuturi răcoritoare.

Pentru prima dată, în campanie sunt incluse și produse precum cafea, ceaiuri cu arome naturale și bunătăți de patiserie servite la tejgheaua Simos Coffee To Go.

La capitolul gustări, un kebab va fi 3,5 lei, un pyta gyros junior 2,5 lei, un hamburger va costa 3 lei, un sandviș 2 lei, salata țărănească 2 lei, iar o porție de cartofi prăjiți va putea fi cumpărată cu 1,5 lei.

Amatorii de pizza au 18 sortimente la dispoziție care vor fi vândute cu prețuri cuprinse între 7 și 10 lei.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Meniurile la farfurie vor costa între 8 și 9 lei, iar băuturile răcoritoare și apa plată vor putea fi cumpărate cu numai 1 leu.

Iubitorii de cafea și ceaiuri vor putea savura ciocolata caldă cu 2,5 lei, în timp ce un expresso scurt va costa 1,5 lei. Un capuccino va putea fi cumpărat cu 2,5 lei la fel și ceaiul infuzie.

Comenzile de Black Friday au crescut de la un an la altul.

Dacă în 2013 au fost onorate peste 1.400 de comenzi, anul următor numărul acestora a crescut cu încă 300, iar în 2015 volumul comenzilor a ajuns la aproape 2.000, pentru ca în 2017 să crească la 3.000.

Anul trecut au fost livrate clienților peste 1.800 de kilograme de produse fast-food într-o singură zi.

Simos Grill, afacere controlată de familia Simos, este prezent pe piața locală din 2012. Anul acesta au lansat Simos Coffee To Go.

Ei se așteaptă ca anul acesta să atingă un număr record de comenzi. Campania se vrea un vector de imagine pentru cele 70 de produse din portofoliu. Managerii firmei din Fălticeni susțin că nu vor renunța pe viitor la ziua marilor reduceri, care cade în ultima vineri din luna noiembrie.

Cei care doresc să cumpere unul din produsele aflate la reducere trebuie să plaseze personal comanda la sediul de pe strada Nicu Gane.

Campania Black Friday la Simos Grill va dura 14 ore. Ea va începe dimineața, la ora 8, și se va încheia seara, la ora 22. Stocurile pentru marfă au fost procurate din timp, astfel că doritorii trebuie doar să se înarmeze cu răbdare.

În Vinerea Neagră nu se vor face livrări la domiciliu.

ȘTIRI