Simos Grill pregătește ofensiva prețurilor de Black Friday: 50% reducere la toate produsele din ofertăEconomic

Simos Grill pregătește ofensiva prețurilor de Black Friday: 50% reducere la toate produsele din ofertă

       Accesări: 2118

Se apropie ziua marilor reduceri de preț. Produsele alimentare  comercializate de un întreprinzător din Fălticeni vor avea peste câteva zile tarife și oferte imposibil de refuzat. Vinerea Neagră se apropie cu pași repezi, iar Simos Grill pregătește cea mai importantă campanie de reduceri de peste an.

Toate produsele comercializate, inclusiv băuturile răcoritoare, vor avea 50% reducere.

Anul acesta campania de Black Friday se va desfășura pe 24 noiembrie. Va fi al cincilea an în care clienții vor beneficia de cele mai mici tarife posibile la Simos Grill.

Proprietarii afacerii spun că prin această campanie s-au aliniat la tendințele din piață și că promovează activ ideea de comerț orientat către client și dorința de a-i oferi satisfacție deplină.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

„Pentru noi este deja tradiție să facem oferte extrem de atrăgătoare pentru clienți în ultima vineri din luna noiembrie. Am început acum 5 ani campania de Black Friday, iar succesul acesteia ne-a determinat să continuăm.”, explică proprietarii afacerii, Nina și Ovidiu Simos. „Totul se va vinde cu 50% reducere, iar pe 24 noiembrie mulți vor profita de aceste prețuri convenabile. Ne-am aliniat la tendințele din piață pentru că viziunea noastră asupra comerțului este una orientată spre client. Satisfacția acestuia este pe primul loc. Credem că satisfacția vine nu doar din calitatea produselor noastre, ci se reflectă și sub aspectul prețului. Iar dacă se regăsește aceeași calitate la un preț de două ori mai mic, atunci satisfacția este mai mare pentru cumpărător.”

Campania marilor reduceri din Vinerea Neagră va dura 14 ore. Comenzile vor fi onorate între orele 8 și 22. În ziua respectivă nu se vor face livrări la domiciliu, doritorii fiind așteptați la sediul Simos Grill de pe strada Nicu Gane.

La capitolul gustări, un kebab va fi 2,5 lei, un hamburger va costa 3 lei, un sandviș 2 lei, salata țărănească 2 lei, iar o porție de cartofi prăjiți va putea fi cumpărată cu 1,25 lei. Amatorii de pizza au 18 sortimente la dispoziție care vor fi vândute cu prețuri cuprinse între 6 și 10 lei.

Meniurile la farfurie vor costa între 8 și 9 lei, iar băuturile răcoritoare vor putea fi cumpărate cu numai 1 leu.

Comenzile de Black Friday au crescut la Simos Grill de la un an la altul.

Dacă în 2013 au fost onorate peste 1.400 de comenzi, anul trecut au fost peste 3.000 de comenzi pentru produsele Simos Grill.

Cele mai populare printre clienți s-au dovedit kebabul, pizza și pyta gyros.

Proprietarii Simos Grill se așteaptă anul acesta la un număr record de comenzi. Deși iese în pierdere la capitolul profit, campania se vrea un vector de imagine pentru cele 40 de produse din portofoliu.

ȘTIRI